Tänhään käythiin Miron kans vesikoiratappaamisessa. Pääsiäisen kunniaksi sielä oli kovin paljon porukkaa.. :) Menaki oli päässy pentulaatikosta hengähtähmään hetkeksi, ja Miron aika meni Mennaa ahistellessa. Railakas junnu on nyt siinä iässä, ettei sielä päässä taija pyöriä mikhään muu ko tytöt vain.. Huh huh..Rankkaa omistajale ko joutuu kokoajan komentahmaan.. :/ 

Noh, muuten oli ihan hauskaa ja reeniossuuski meni lopulta mukavasti.. Ilmasun harjottelussa olhaan nyt siinä vaihheessa, että maalimies on ehkä n. 10-20:n metrin päässä rullan kans ja Miro hakkee rullan, tuo sen mulle ja sitten menhään näytöle, eli Miro mennee liina perässä takasi maalimiehele. Mutta helpommin sanottu ko tehty.. Nyt Miro teki ensmäisen kohala niin, että meni maalimiehele ja kotto että "aha, pelkkä rulla, ei nameja, taijampa siis mielummin nuoleskella tuota narttu-pissaa tuossa metrin päässä.." VOI LUOJA!!! Pikkusen koetteli taas hermoja ko yhen päässä liikkuu vain naiset!! Noh, sitten otethiin uus yritys ja löysihän se rulla tiensä minun kätheen..Näytössä ei ole ongelma ko silloinhan saa ne namit.. :) Toinen ilmasu meni sitten kohtuullisen naphiin..onneksi.. :) Näyttöjen jälkheen Miro sai hakea vielä kaks ukkoa ja se meni tavallisseen taphaan ihan loistavasti.. ainaski minun mielestä! :D Nyt oli tuulinen keli ja helppo löytää..

Niin ja nuista lonkkakuvista vielä.. Kävi ilmi, että meän eläilääkärillä oli jäähneet kuvat pöyäle makkaahmaan, ja ne on vasta nyt viikko sitten laitettu etheenpäin kennelliithoon.. Joten oottavan aika jatkuu, ja jatkuu ja jatkuu.. :) Tulokset päivitän tänne kunhan ne saahaan postissa..

Niin ja toivottavasti tet saatatta lukea tätä minun kirjottammaa tekstiä, ko mie päätin vaihtaa omale murtheele, ko tuo kirjakieli kuulostaa niin teennäiseltä minun kirjottamana.. :)

500679.jpg

 

500678.jpg

 

500681.jpg

Vähän ravikuvvaaki kehhiin, vaikka kuvakulma on ihan kökkö, mutta askel hyvä.. :)

500685.jpg

Pilkun kans kylki kyljessä..

500688.jpg

Pivesin uuet hienot reeniliivit.. :)