Tilannehan on niin, että Miron turkin vanuttuminen oliki vain myrskyä tyynen eelä. Eli Mirtsun turkhiin on pikkuhiljaa muodostumassa rastat!! Noh, olen kyllä viimisen viikon aikana istunu tunnin jos toisenki olkkarin lattialla Miron turkkia aukoen.. Elikkä kaikkihhaan varhamaan semmosen kymmenen-viistoista tuntia olen töitä turkin etheen tehny viikon aikana.. Että eikhään tuon kans viitti näyttehlyyn nyt sunnuntaina mennä. Saahaan taas käyä hakemassa joku H tai T tai HYL tai tai tai.. Ootukset ei ole kyllä mitenkhään korkealla, on tuo H tullu sen verran tutuksi viime näyttelyissä.. :)

Eilen käythiin Miron parhhaan kaverin, Aatu-Labbiksen kans lenkilä, uimassa ja vähän painimassa.. Pojila oli taas kovin hauskaa niinko aina.. Ja tälläkhään kertaa ei saatu tappeluita aikhaan, vaikka kaks nuorta urosta mittelee.. :)

Uinnin jälkheen Miron turkki oli hauska näky.. Viikon aikana muodostuhneet rastat muodosti "rastafa" jakkauksen keskele selkää.. Otin siitä kuviaki, vaikkei ne onnistuhneetkhaan kovin hyvin, mutta laitan niitä silti tänne näytile.. Ei uskos että sama jakkaus oli viikko sitten maanantaina ihan karseaa vanua.. :D

587081.jpg

Rasta-Miro.. Rastat on vielä löysiä, eikä oikeasthaan varhmaan ehi viikon aikana kovinkhaan paljon tiivistyhmään ko sitten Mirosta tullee naku..heti siis näyttelyn jälkheen.. :)

587083.jpg

Vielä toinenki kuva jakkauksesta.. On se hassu.. :) Kuivana se ei näy, on sen verran lyhyttä karva, vaikka onki jo kohta 8kk vanha turkki..

587079.jpg

Pojat leikkii.. :)

587134.jpg

Aatu