Käythiin siis pyörähtämässä Tampehreela mutka. Oli aivan mahtava reissu ja saathiin tehoreenit TOKOa ja hakua.

Reissu alotethiin Kintulammilta, missä oli iso joukko ihania , jo ennestään tuttuja vesikäisiä. Viikonloppu oli oikeinki mukava! Toivottavasti sais ens vuonaki mahollisuuen päästä mukhaan! :) Viikonlopun aikana hakuilthiin ja riehuthiin.. Tai siis koirat riehu, emännät ja isännät keskitty saunomisseen ja maailman parantamisseen.. Kamera oli harvinaisen huonossa/vähässä käytössä, mutta ees yhen kuvan sain Mirosta napsastua.. :)

1001342.jpg

Viikon aikana ehithiin Miron kans kaksiin TSE:n treeneihin ja yhtheen vesikoira tappaamisseen. Reenit suju oikein mainiosti, varsinki ko ottaa huomihhoon kuinka vähän olhaan täälä päästy reenaahmaan. Miro teki hienosti hommia ja ilmasutki suju aina kerta kerralta paremmin. Joskin Miro teki elämänsä ensmäisen "valeilmasun" hajusta, eikä käyny maalimiehelä asti. Tästä viisastunheena otima käythöön ykkösnamin ja se toimiki hyvin. Ykkösnami tarkottaa sitä, että ko koira löytää maalimiehen, antaa se koirale yhen pikkuherkun. Sen jälkheen koiran pitäs ilmasta maalimies omistajalle, jonka jälkheen pääsee näytöle ja varsinaisele palkale.

Ei muuten ees puoli vuotta poissa olheet valopäät (ottalampulliset ihmiset) ei Miroa hämänheet, vaikka niin etukätheen pelkäsinki. Suuri kiitos treeniporukoile. Tästä on hyvä jatkaa.

 

Viikon paras anti tais tällä kertaa olla yhteiset TOKO-reenit. Päästhiin Miron kans pitkästä aikaa harjottelheen häiriössä. Se osottautuki tuiki tärkeäksi, sillä ensmäisissä reeneissä nähtiin useampi hallinnasta karkaaminen. Kiva! Aattelin että tulevasta ekasta kokheesta ei tule yhtään mithään!! Noh, pienen ruothuun pallauttamisen jälkheen Miro tajus ettei ole ihan suotavaa karkailla omile teile. Toisela ja kolmannella reenikerrala meininki oli jo paljon varmenpaa, onneksi, ja saathiin kyllä niin mainiota häiriöreeniä ja reeniä ylheensäkki sekä hyviä neuvoja kanssareenaajilta! :) Kiitos! :)

 

Tampehreela järjestethiin ihan sukutaappaaminenki. Paikala oli Helmi, Onni, Bono, Nemo ja Miro! :) Ensin oli vähän välienselvittelyä ilmassa, mutta ilman sen suurempia kahakoita selvithiin, vaikka paikala oli neljä junnu-monsteria! :) Napathiin muutamia kuviaki erinäiselä menestykselä. Tässä niistä muutamia.

1001343.jpg

Helmi mamma

1001357.jpg

Bono, Nemo, Miro, Helmi ja Onni

1001354.jpg

Helmi, Nemo ja Miro