Olthiin tänhään elämäni, (ja Miron elämän) ensmäisessä tottelevaisuuskokheessa. Tuloksena kakkostulos hienosti (ja samalla niin harmittavasti) 157,5:llä pisteellä. Koe meni pääsääntösesti hyvin, mitä nyt liikheestä maahanmenosta tuli liikheestä seisominen ja pistheet nollile.. Noh, onneksi muut osa-aluhheet pelasti vähän, ja vain 2,5 pistheen päähän jääthiin ykköstuloksesta.. Tästäki huolimatta olen SUPER tyytyväinen ihanaan vesiähseeni joka teki hienosti hommia, vaikka koepaikka olikin sisätiloissa, ja siellä oli ihku ihania narttujaki! :) Paikalla makkaamisen aikana Miro oli koko ajan sen näkönen, että "kohta lähtee", matossa oli niiin ihania hajuja, mitä oli pakko nuuskutella ja viereinen narttuki olis vähän kiinnostanu.. Noh, onneksi pysy ja tuloksena 10 pistettä. :) Seuraamisissa Miro otti hienosti kontaktia juoksu ossuuksissa, mutta kävelypätkät meni lähes täysin ilman kontaktia. Luoksetulossa Miro meinas jäähä haistelheen jotaki tuppoa matossa ja jouvuin anthaan toisen "sivulle" käskyn, jonka jälkheen Miro lönkytteli näthiin perusasenthoon. Perusasennoista saathiinki tuomarilta (Marja-Leena Hituri) kiitosta ja eniten haukkuja just seuraamisesta.

Ennen ens koetta harjotelhaan kävelyseuraamisen kontaktia ja nuita liikheestä maahanmenoa ja seisomista, sekä tietenki muitaki osa-aluhheita, mutta etenki tuota seuraamisen kontaktia.. :)  

 

Sitten ne pistheet:

Luoksepäästävyys                            10 (kerroin 1)

Paikalla makaaminen                          10 (kerroin 3)

Seuraaminen kytkettynä                       7 (kerroin 2)

Seuraaminen taluttimetta                       8 (kerroin 4)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä   0 (kerroin 2)  (Auts!)

Luoksetulo                                           7,5 (kerroin 3)

Seisominen seuraamisen yhteydessä      10 (kerroin 2)

Estehyppy                                            10 (kerroin 2)

Kokonaisvaikutus                                  9 (kerroin 1)

                                                      Yht. 157,5 pistettä ja kakkostulos. Sijoitus 5/10

Näin siis tällä kertaa. Seuraava koe olis 17.11. samassa paikassa. Saa nähä tehhäänkö silloin limbo-suoritus, vai yllettäiskö jopa vähän paremphaan ko tänhään.. :) Noh, sen näkkee sitten.. ;)

MUTTA nyt olen 100%:n tyytyväinen omhaan pikku Mirtsukhaani, joka teki hienon tuloksen elämänsä ensmäisessä tottelevaisuuskokheessa 1v8kk vanhana! :) Hyvä me!!!!! :)