Käythiin Miron kans pyörähtämässä Torniossa sillä seurakusella että käet tärisee vieläki.. Suoritus meni yli kaikkien ootusten ja tuloksena oli ALO 1 198 pistheelä, KP ja luokkavoitto yhdestätoista alo-koirasta!!! Aivan uskomatonta!! :) Tuomarina toimi Allan Aula, jolta saathiin kullan arvosia neuvoja jatkoa ajatellen.

Paikalaolo, mitä etukätheen eniten pelkäsin, meni ko oppikirjoista. Kaks kertaa Miro vilkasi naapurikoiraa, muun ajan tapitti minua.. Ei maan nuuskimista tai muuta vastaavaa minun sykettä nostattavvaa! :) Hassu otus! :) Seuraamisissa oli tapahtunu huomattavvaa edistystä ja melkein koko ajan sain nauttia hienosta kontaktista. Liikheestä maahanmeno ja seisominen meni tällä kertaa myös naphiin. Ainoa mistä pistevähennys tuli, oli hyppy, jonka Miro meni vasta toisela käskylä ja tämän pistän sen piikhiin, että emmä ole hetkheen päässy sitä harjottelheen.. Mutta mitä pienistä ko ei pienetkhään meistä! ;)

Sitten se hieno pisterivi

Luoksepäästävyys                                10 (x 1)

Paikalla makaaminen                             10 (x 3)

Seuraaminen kytkettynä                        10 (x 2)

Seuraaminen taluttimetta                        10 (x 4)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä   10 (x 2) 

Luoksetulo                                           10 (x 3)

Seisominen seuraamisen yhteydessä      10 (x 2)

Estehyppy                                              9 (x 2)

Kokonaisvaikutus                                  10 (x 1)

                                                      Yht. 198 pistettä ja ykköstulos, KP. Sijoitus 1/11

Täälä liielhään pilvissä ja nautithaan tästä tuloksesta loppuvuosi, sillä tästä taitaa olla tie vain alaspäin.. ;) Kunhan saavutettas vielä joskus ne 2 ALO ykköstä että saatais eka koulari.. :)

1066548.jpg

Väsyny voittaja

1066552.jpg

Hianot palkinnot! :)