Tämä tyttönen tajus justhiinsa tänhään, että miksen mieki lattais muutaman mukavan videonpätkän tuone muitten pällisteltäväksi.. Saa sitten fiilistellä Miron pentuvideoila jne. Ja jos joku joskus sattus kuvvaahmaan jotaki meän harrastuksia, niin sehän olis oikeinki mukavaa.. Mutta nyt aluksi muutama pätkä menneeltä puoleltatoistavuelta ja pari pätkää tältä päivältä, olkaa hyvä! :) Videoitten laatu on mitä on ja taustalta kuuluu kaikenmoista pälätystä, mutta älkää välittäkö niistä.. :)

Tässä ensmäisessä Miro on alle luovutusiän, on se niiiiin söötti! :)

Seuraavassa Miro ja Aatu silloin ko Miro oli vielä pieni.. :)

Ja sama pari sitten viime toukokuulta, ko Miro on ja "vähän" isompi ja pitkätukkasempi.. :)

Sitten tammikuulta 2007 reenathiin vähän laukasuvarmuutta. Perttu ampuu ysimillisellä pistoolilla parinkymmenen metrin päässä. (ja lietekärryn alla on vissiin hyvät hajut.. :))

Tänhään käythiin sitten vähän viskomassa Frisbeetä ko vielä on tuota luntaki (saa nähä sullaako kokohnaan pois ko on niin hitsin lauha... hope not).. Nämä videot on lajia "pahoinvointia aiheuttavvaa sähläystä".. On yllättävän vaikeaa kuvata ja heittää yhtäaikaa! ;)

Tässä ensmäinen tältä päivältä...

...ja tässä toinen! :)

ja vielä yks, että varmasti kaikki kylästyy.. :)

Tämmöstä siis tällä kertaa.. Toivottavasti vielä joskus saahaan jotaki järkeviäki videoita tuone.. Semmosia mitä muutki (ko vain mie) jaksaa kattoa.. ;)