No niin, niinhän meile sitten kävi, että Olavi Pajala arvoi meän suorituksen 181 pistheen ja ykköstuloksen arvoseksi, jee!! :) Ja oli kyllä tiukka tuomari, pistheitä ei ilhmaseksi saanu ja saa kyllä olla tyytyväinen tulokseen! :) Tosin Miro ei kyllä ollu ihan yhtä hyvä ko viimeksi, vähän löysempi ja semmonen haihattelevaisempi..

Paikalaolossa meän vieressä ollu koira piippas ja haukahteli koko paikalaolon ajan, ja Miro katto sitä sen näkösenä että "mitä rakas nainen itket, tulen ja pelastan sinut!!" No onneksi se kuiten pysy eikä lähteny leikkihmään prinssiä.. :) Seuraamiset oli ihan kohthuullisia, muttei hyviä, hihnatta huomattavasti parempi ko hihnan kans. Liikheestä maahanmeno ja seisominen oli muuten hyvät, mutta Miron tyylisesti hithaat. Luoksetulo oli vauhikas ja lievästä törmäämisestä huolimatta saathiin täyet pistheet! :) Estehypyssä Miro istu hypyn jälkheen, mutta sen otan omhaan piikhiin, koska kaukokäskyissä istumisen käskysana on "issstu" ja nyt seisotin vahingossa sanoen "seisssss" ko pitäs sanoa seis yhelä ässälä.. Että tämmöstä! :) Tyytyväinen on olo.. Kahen viikon päästä menhään uuesti ja katothaan miten sitten käy! Nyt on kaks mahollisuutta saaha se eka koulari.. Toivottavasti onnistuthaan! :) Avo-luokan liikheetki on "varhmuuen vuoksi" jo melkein hallussa JOS niitä vaikka sattus tarvihmaan.. ;)

 

Luoksepäästävyys                                10 (x 1)

Paikalla makaaminen                             10 (x 3)

Seuraaminen kytkettynä                        8 (x 2)

Seuraaminen taluttimetta                        8,5 (x 4)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä   9 (x 2) 

Luoksetulo                                           10 (x 3)

Seisominen seuraamisen yhteydessä      9 (x 2)

Estehyppy                                              8 (x 2)

Kokonaisvaikutus                                  9 (x 1)

                                           Yht. 181 pistettä ja ykköstulos. Sijoitus 2/12

Tänhään saathiin myös tutustua mukahviin Ruuthiin ja Kanerhvaan, jotka myös saivat hienosti ykköstuloksen! ONNEA!!! Kuukauden päästä nähhään taas! ;) Ruuti oli kyllä iki ihana ja niin nätti! :)