No niin, nyt on loppunu koularin fiilistelyt ja alotettu AVO-luokan totinen reenaaminen. :) Liikheet alkaa olla mallillansa, ainoasthaan luoksetulosta pyssäytys on vaihheessa. Kaivoin toissapäivänä lumen alle jäätynheen estheen esile ja hypyn reenaaminen on alotettu nyt ihan urakalla. Eilen sain opetettua Mirole avoimen estehypyn ja ai että kun olikin vaikea Miron ymmärtää, miksi hypyn jälkheen ei jäähäkhään seisohmaan vaan pittää istua.. ´Tänhään takapuoli meni maahan jo ensmäiselä "istu"-käskylä. Takasi hypyssä ei ole ongelmaa. vaikka Miro jääki tosi lähele estettä ensmäisen hypyn jälkheen. Eiköhän se tästä.

Kaukokäskyt mennee kivasti, kunhan Miro ei vain ennakoi käskyjä. Nyt olhaan harjoteltu kestoa vaihtojen välilä ja vappautettu jo ensmäisen vaihon jälkheen jne. Hyvältä näyttää.

Seuraamisesta maahanmeno ja seisohmaan jääminen on tällä hetkelä ns. hanskassa ja koiran tykö palatessa saan heittää useammanki kierroksen koiran ympäri ko harjotelhaan sitä ettei jalkoja liikuteta tai ylös nousta vaikka katoanki Miron selän taa.

Paikalaoloa olhaan reenattu niin, että menen aina piihloon erinäisiksi ajoiksi, pisimmillänsä 4,5 min. Kerran olhaan saatu Aatu-koirasta haastava häirökaveri. Tämä on oikeasthaan ainoa mitä jännitän seuraavassa kokheessa.

Nouto mennee niin, että Miro mennee aika vauhila kapulalle, joskus jalat eelä (niinko kettu hyppää myyran niskaan), mutta vielä en ole siitä rokottanu, koska pallautus tullee nätisti sivule ja Miro ei kapulaa puota, vaikka ootanki pitemmän aikaa, ennen ko otan kapulan sen suusta. Mutta eiköhän tämäki ala tästä suttaantuhmaan.

Seuraamisissa olema reenannu kontaktia, pitkiä suoria ja voi-luokan askelsiirtymisiä ja paikala kääntymisiä, vai mitä ne onkhaan nimelthään. Nuita voi-luokan juttuja olema reenannu ihan vain vaihtelun vuoksi ja Miro tykkää niistä ihan hirveästi. Jopa perruuttaen seuraaminen alkaa sujua hienosti, vaikka sitä olhaan vain parina päivänä harjoteltu.

Elikkä tässä olhaan nyt ja keskiviikhoon asti reenailhaan ja sitten pieni preppaus lauantai aamuna ennen koetta.