No niin.. Käythiin sitten Kemijärven koe kurkistamassa.. :) Tuliaisina tuothiin kolmas ALOn ykkönen ja sitä myötä TK1! :)  :)  :) Nyt ei auta muu ko reenata tosissaan avointa luokkaa varten, sillä eiköhän me siinä kuiten ainaki yritetä startata kahen viikon päästä Torniossa..

Sitten tämän päivän kokheesseen, joka oli ohjaajan, elikkä minun huonoin suoritus ikinä!!! Muut liikheet meni ihan kohtuuella, mutta estehyppy meni nollile ihan ommaa tyhmyyttäni ja kokemattomuuttani. Kuka käskee vastata liikheenohjaajalle "valmis" jos on liian kaukana estheestä ja koira tuijottellee kehästä ulos.. Tyhmä Jenni.. Noh, ensmäiselä käskylä se käveli epävarmana estheen etheen ja katto minua eikä tieten menny toiselakhaan käskylä yli ko oli niin lähelä. Siitä mie sitten kuttuin sen sivule ja otethiin koko homma uusiksi, mikä meniki sitten ihan naphiin, mutta pistheet tietenki oli jo nollila. :)

Muut liikheet oli vähän semmosia haihattelevaisia, ei niin hyviä ko parhaimmillansa on, mutta muuten ihan ok.. Perttu kuvas koko kokheen videolle, mutta saa nähä viittinkö niitä laittaa julki.. :) Luoksepäästävyyestä saathiin ysi, koska Miro tervehtimisen jälheen nousi seissoon ja meni haistelheen tuomarin housuja, ja siitä siis pistheen vähennys. Liikheestä maahanmenossa loppuasento tuli vasta toisela käskylä ja siitä pistheen vähennys kans. Seuraamiset oli vähän väljiä, ko vissiin uus ympäristö ja uus pohja vei mielenkiintoa muuale. Tätä täytyy muutenki reenata lissää. Luoksetulo ja liikheestä seisominen oli minunki mielestä kympin arvoset! :) Ainoat oikeat miinukset tänhään lähtee allekirjottahneele.. :)

Kisapaikkana Kemijärven urheiluhalli oli ihan kiva, joskin vähän ehkä hankala koirale, tai sitten se on vain selittelyä.. :D

Sitten ne pistheet, tuomarina oli Allan Aula:

Liikheet linkitetty videoihin. Klikkaamalla alla olevasta listasta liikheen nimeä niin pääset suohraan kysseisen liikheen videoon! :) Paikalaoloa en laittanu ko se on niin äärettömän tylsää katottavvaa. On kyllä noloa kattoa itteäsä videolta. Heti näin jo monta asiaa mitä korjata.. :) Ja seuraamiset ei todellakaan ole Miron parhaimmistoa, mutta kohtalaisia..kai.. Mutta tämmöstä.. Jos häveliäisyyskynnys nousee yhtäkkisesti, niin sitten käyn videot poistamassa.. mutta nyt olkhoon näkösällä, nämä voi olla ihan kivoja ainaki semmoselle joka ei ole kokheessa ennen käyny ko näkkee vähän mitä alo-luokassa tapahtuu.. :)

Luoksepäästävyys                            9 (x 1)

 Paikalla makaaminen                          10 (x 3)

 Seuraaminen kytkettynä                       9 (x 2)

 Seuraaminen taluttimetta                       9 (x 4)

 Maahanmeno seuraamisen yhteydessä   9 (x 2) 

 Luoksetulo                                           10 (x3)

 Seisominen seuraamisen yhteydessä      10 (x2)

 Estehyppy                                            0 (x2)

 Kokonaisvaikutus                                  10 (x1)

 Yht. 171 pistettä , ALO I. Sijoitus 5/11-> TK 1

1278659.jpg

TK 1 Villa Perla's Montearroyo tähyää uussiin haastheisiin Ylläksellä! :)