No niin, niin sitä vain selvithiin flunssasta, että päästhiin kuin päästhiinki kokkeilehmaan tänhään tuota avoimen luokan koetta sillä seurauksela että ykköstuloshan sieltä tulla tupsahti ja vielä aikasta hienoila pistheilä! :) Koira toimi kivasti ja ymmärsi minun sexyä flunssaääntä! :D Tuomarina oli jälleen erittäin mukava Allan Aula. Ja mikä hienointa, Kanerva ja Ruuti-perro sai tänhään hienosti kolmannen ykkösen alokhaasta ja sitä myötä luokkavoiton ja TK1:n!!! Hyvä Ruuti ja Kanerva!!! :) Jeeee!!

Sitten minun ja Miron suoritukseen: Paikalaoloa jännitin taas etukätheen eniten, koska avoimessa ohjaajat mennee paikalamakkuun ajaksi piihloon. Paikalaolon alku meni kivasti, vaikka vähän Miro tapansa mukhaan piippaili ennen liikheen varsinaista alkamista. Kanerva kerto jälkheen, että Miro tuijotteli ensin naapurin ihq lagotto-tyttöä, käänty toisele lonkale makkaahmaan, muttei onneksi noussu. Seuraavaksi tuijottelua sai osasksensa Miron toisela puolela antaumuksela selällänsä piehtaroinu kiharakarvanen noutaja, ja taaski Miro onneksi  pysy paikallansa, vaikka naapuri touhuiliki omiansa. Eli kymppihän siitä saathiin kivasti pohjale ennen yksilösuoritusta.

Seuraaminen oli minun mielestä ihan julmetun surkeaa! Mutta saathiin ko ihmeen kaupala siitäki ihan kivat pistheet. Tätä reenathaan tulevaisuuessa  _ahkerasti_!!

Jättöliikheet meni niinko pittääki, paitsi seisohmaan jätössä Mirosta oli niiin ihanaa haistella maata siinä ootellessa. Tästä tuomari mainitti, muttei sakottannu pistheissä.

Luoksetulon pyssäytys meni harjottelun mäährään nähen hyvin. Miro pysähty ensmäisestä käskystä noin kaks-kolme ommaa mittaa sirryttyänsä, mutta pysähty kuitenki. Tätä harjotelhaan kans reiphaasti tulevaisuuessa.

Noutaminen oli nappisuoritus, jos pientä kapulaa kohti tehtyä kettuhyppäisyn-aavistusta ei lasketa. Tuomari sanoki että tästä saattaa muodostua meile jatkossa ongelma, jos siihen ei nyt puututa, ja olen ittekki tiedostanu tämän ongelmaksi. Kanervan vinkin mukhaan, taijan opettaa Miron noutahmaan niin, että se kiertää ensin kapulan taa, ja poimii sen vasta sitten suuhunsa.

Kauko-ohjaus oli minunki mielestä täys kymppi! :) Estehypyssä oli vähän "pitkät piuhat" takasihypyssä ko mietti hetken ennen ko hyppäsi takasi. Olin jo vähälä antaa toisen käskyn, mutta onneksi kerkesin vasta ajatella sen antamista.. :) Tätä ei ole turhaa nyt harjoteltu! :)

 

Ja sitten ne kokonaispistheet:

Paikalla makaaminen                              10 (x3)

Seuraaminen taluttimetta                         8,5 (x2)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä     10 (x2)

Luoksetulo                                              8 (x3)

Seisominen seuraamisen yhteydessä        10 (x2)

Noutaminen                                            10 (x2)

Kauko-ohjaus                                        10 (x3)

Estehyppy                                              10 (x2)

Kokonaisvaikutus                                   10 (x1)

Yht. 191 pistettä, AVO I, sijoitus 3/11.

Elikkä näin. Tästä etheenpäin suunnitelmana on, että seuraavaksi osallistuthaan VOIVOI-luokhaan joskus ens talvena, ehkä. Koulutustunnuksia en  _luultavimmin_  AVOsta ja VOIsta yritä kerätä.. Mutta tämä on siis tämän hetken mielipie.. Päätavote kuiten on se ihmeellinen ja mahtava TVA.. :) Seuraava tavote on saaha VOIn liikheet kunthoon!