Päästhiin pitkästä aikaa reenaahmaan hakua, ko saathiin liuta sukulaisia kylästelheen. Kahela oli irtorulla, yks oli vahingossa suorapalkka ja sen jälkheen otethiin vielä kiintorulla seisova uhri.. Lisäksi ennen viimisen uhrin löytymistä.. Miro ilmasi seisoskelevan ihmisryhmän kiintorullala ja palkkasin sen sitten siitäki.. En tiä tehinkö oikein. Taas huomasin kyllä sen, miten vaikea on reenata semmosten kans, jokka ei tunne tätä harrastusta yhthään.. Ohjeistaminen on tosi hankalaa, ja joka taphauksessa ymmärrethään väärin, mutta pääasia että joku suostuu uhriksi.. :)

Miro hoiti hommat nätisti ja vauhila, ihan into piukassa.. Rullan tuomiset suju nätisti kätheen asti ja näytöt tuthuun taphaan vauhila ja liinassa roikkuminen ja vauhin hiastaminen ei Miroa häirinny tippaakhaan.. Nyt sitten vain ootethaan seuraavaa reenikertaa.. :)

Perjantaina käythiin sitten suvun pilkkikisoissa palelemassa ja ihmettelemässä outoja ihmisiä.. Alkuhaukkujen jälkheen piti käyä kaikki haistelemassa läpi ja saipa Miro pitkästä aikaa koiraseuraa parsoni-Iineksestä, joka näytti taihvaan merkit jos Miro tunki liian ihole! :)

1401856.jpg

Miro lämmittellee..

1401860.jpg

..ja lämmittellee