Nyt olema täälä pohjosessaki saanu nauttia lämpimistä ilmoista.. :) Toissapäivänä nauttiminen meni niin pitkäle, että kylmässä jokiveessä uiminen sai Mirole aikhaan vesihännän! :( Voi kurja kuinka surkea lehmänhäntä.. :( Tosin nyt voitas pärjätä näyttelyssä! :D
Eilen aamula sen hoksasimma ja tänhään haima Ketoriinia ko ei häntä noussu vieläkhään. Nyt alkaa näyttää jo paremmalta.

1616906.jpg

Kuvassa Miro ja jo pikkusen toipunu vesihäntä.. :)

Toissapäivän iltana päästhiin osallistuhmaan Miron kans VPK:n pelastusreeneihin ettimällä ensin "jalkapoikki"-uhrin mettästä, joka sitten hoijethiin vpk-laisten ja ensihoitajien sekä mönkiän turvin mettästä pois. Nojoo.. Oli sittten niiiiiin limbo suoritus ko olla ja voi.. Uhri löyty ihan kivasti, mutta Miro ilmasi sen vasta ko meni uhrin viehreen kolmatta kertaa.. Huoh.. Tosi hyvvää mainosta meistä! :D

Harjotuksen suoranaisseen epäonnistumisseen on ehkä useampiki syy.. Ensinäki just ko olima lähössä töihin, tuli "meän polkua" pitkin kaks bortsua omistajihneen.. Tämänhän EI PITÄIS saaha koihraan vaikuttaa, mutta taisipa vähän häiritä ko piti niin tarkoin maata haistella.. Jos mie olisin saanu päättää, olisin oottanu vielä vähän aikaa ja vaihtanu meän lähtöpäikkaa ja lähestyny uhria toista kautta.. Mutta nyt se ei ollu mahollista.. Toissaalta tosi hyvä että nekerkesi tulla mettästä pois, ennen ko me menimä sinne.. :)
Toiseksi uhri oli tosi lähelä polkua ja Miro katto minua just sen näkösenä että "kyllähän sie tämän näet, ei siis maksa vaivaa ilmasta.." Kolmannella kerrala se vissiin aatteli, että "saakelin puusilmä, kai tämä on pakko kai nostaa rulla.." Mutta huono mikä huono..

Onneksi uhri suostu mielellänsä menehmään uuesti piihloon pelastumisensa jälkheen ja otethiin uusintareeni, mikä meni täysin nappiin!!! 10+ suoritus.. Ihme juttu.. Noh, koirat on koiria.. :) Se mikä oli postitiivista, oli se että Miro ootti nätisti puussa kiini ollessansa, ko me ihmiset "pelastimma" jalkansa katkassutta, mikä vei aikaa ko laitethiin tyhjiölasta ja kaikki.. Liikkuvan mönkiän vieressä kävelyäkhään Miro ei pitäny minhään.. :)