Heti alkhuun laitethaan tietenki muutama pakollinen poseerauskuva tältä päivältä. :) Aurinkoki pilkisti lopulta hurjan ukkoskuuron jälkheen. Sähkötki oli poikki varhmaan semmosen pari tuntia, eikä päässy ees nethiin.. :D Sitten ne kuvat.. :)

1696274.jpg
Pakollinen sivuproffiiliposseeraus.. Ikkää 2 v 4 kk

1696302.jpg
Ja se pakollinen pärstäkuva.. :)

1696277.jpg
Hulluperro! :D

Sitten tokoihluun:

Tokoa olhaan reenailtu nyt enemmän ko pitkästä aikaa. Ruutu mennee ihan kivasti. Kosketusalustan olen pienentäny semmosseen 20 cm x 20 cm kokosseen ja lähetyksiä olen tehny palkattohmaan ruuthuun ja heittäny sitten pallon perhään. Silloin tällöin pysähtyy ennen ruutua, mutta uuesta kehotuksesta mennee keskele. Yhtenä ongelmana on myös se, että jostaki syystä Miroa kiinnostaa kovasti vasen etutörppö, jota se silloin tällöin käy nuuhkasemassa. O_o Outo..
Noh, häätyy seurata tilannetta ja lisäksi pikkuhiljaa häivyttää kosketusalustaa.

Tunnari.. Huoh.. Edellisen kirjotuksen jälkheen olen alottanu kahesti alusta.. Kahesti olhaan siis päästy Mujusen ohjeitten mukhaan yhen häiriökapulan ja oma-kapulan heittokohthaan ja AINA Miro nosti sen väärän........ Meinasin jo luovuttaa ihan täysin, mutta sitten onneksi soitin Sarile!!
Sarin neuvosta alotin taas oman piilottelun nurmikhoon, niin että Miro joutuu käyttähmään nennäänsä sen löytämiseksi. Sen jälkheen lisäsin n 20 häiriökapulaa kassaan sikinsokin ja vein oman pari metriä niitten taakse hokien Mirole kapulaa viedessä "täälä oma, iiihana oma, oooma" ja pääle heinäsilppua peitoksi.. Ja mitä teki Miro.. Meni empimättä häiriökasan ohi ja etti omansa.. :) :)  Jee!! :)
Nyt ommaa kapulaa olen tuonu pikkuhiljaa lähemmäs häiriökassaa.. Parhaimmillansa se on ollu vajjaan puolen metrin päässä kasan takana ja tuntuu että Miro on tajunnu sen, että oman täytyy haista mulle, koska muutaman kerran se on tehny sen, että on pyörähtäny häiriökasale nuuhkihmaan kapuloita ja toennu että "eips, ei kelpaa.." :) ja hakenu sitten oman sieltä vähän kauempaa.. :) JEEE!! Ehkä tästä tulleeki joskus jotaki..

Kaikokäskyt alkaa olheen aika kivassa tilassa. Liikkumista ei tapahu juurikhaan ja 90 prosenttisesti vaihtaa asentoa ekala käskylä. Joskus loppakorva ei keskity ja kuuntele. Pahaimmillaan olen käskyttäny 15-20 metrin päästä.. Tässäki heitetty pallopalkka toimii parhaiten. Edistystä on tapahtunu siis hurjasti, mutta vielä täytyy hioa.. :) Tässä videopätkä tämän päivän kauko-reenistä.. Korvat nurin, että kuulee paremmin! :D

Seuraamista ja askelsiirtymisiä on otettu aika vähän, koska Miro on alkanu lipsua perusasennosta ja minun mielenkiinnon ja energian on vieny ruutu ja tunnari.. Tähän kekitythään jakossa uuela innola..

Metallinoutoa on otettu kerran päivässä ja onnistunu suoritus on palkattu taas pallola.. Hyvin on menny, joskin kapula palautus sais olla vauhikhaampi.. Hyppynoutoa ei olla vieläkhään otettu ko meiltä puuttuu se este..

Nyt ylheisenä ongelmana on TURKKI, jonka kasvaminen on kääntäen verrannollinen Miron innokhuutteen reenata.. Mitä pitempi turkki, sen laiskempi ja kuumissansa oleva Miro.. :) Noh, me oottelemma uutta turkinleikkuukonetta ja sitten taitaa kuulua se helpottava hurina.. :) Miron tukki on nyt kyllä erinomasessa kunnossa. Tiihviitä kiharoita, ei takkuja (Päivittäinen uiminen tekkee tehtävänsä.. :)), elikkä sen pohjalta ei tarvis vielä ajella..mutta se reenaamisen nihkeys.. Mutta toissaalta ko kuitenki ommaa silmää miellyttää just tuo pittuus mikä Miron tukissa nyt on.. :) mutta kohta mie en mahani takia ennää tauvu reenaahmaan.. Hmmm.. Noh ootama ensin se kone.. :)