Eilen päästhiin methään reenaahmaan hakua, mutta sillä aikaa ko ohjeistin maalimiehiä piiloihin, Miro vetasi autossa puoli kiloa lihapullia.. Grrrr.. Ja kovin oli niitä suojellu, ettei niin pääsis käyhmään, mutta komen tunnin suojelemisen jälkheen kävi tämä viiminen herpaantuminen.. Ei muuta ko jättää uhrit methään ja pikana hakheen hk.n sinistä yhen maalimiehen kotoa..

No joo.. Ko reenit alkaa näin hienosti, niin eihän se suunta voi siitä enhään muuttua..
Miro teki ihan kivasti hommia ja sinkosiki ensmäisen kerran methään sen näkösenä että sai hajun.. Kohta se tuli kuitenki takasi minun tykö, veti minun eessä uukkarit ja jatko hommia.. Aattelin että voi pkle.. jättö.. Mutta jälkheen kuulin, ettei ollu käyny maalimiehelä.. Noh.. tätä episodia seuras sitten oikeasti kaks jättöä.. Molemmilla kerroila mm oli aika lähelä, ja Miro ne huomas tuulettomhaan kelhiin nähen ihan kohtuullisen hyvin MUTTA jätti yksinkertasesti ilmasematta.. Meni kylä ihan mm:n viehreen, katto minua (mie jatkoin muina miehinä matkaa) ja jätti ilmasematta.. ????  Mie sitten viitoin Mirole mm:n suunthaan ja sanoin "ukko", mistä Miro uuesti mm:n luo ja ok ilmasu.. Rulla kätheen asti.. ja siitä kivasti näytöle.. ja tämä sama episodi toistu kahesti.. ?? siis häh?!? Mitä kummaa.. Kolmannen maalimiehen (sen minkä kuvittelin Miron löytävän ekana) Miro sitten suvaitti ilmasta..

En tiä olisko täys lihapullamaha ja läheltä kuuluva mettäkoirien haukunta häirinny jotenki herhneitten kohtaamista päässä, vai lähtikö vain karvojen myötä järkiki.. bläääh..

No joo.. Reipas viikko sitten Pivesin reeneissä, ja kaiken lisäksi lainakamppeissa (liivi ja kiintorulla) ilmasi ihan mukavasti, mitä nyt toisela mm:lä kaotti meät tullessa ilmasulle ja ko huikkasin Mirole, että missäpäin olhaan, niin se puotti rullan.. Mutta meni sitten uuesti mm:le ja ilmasi hyvin..

Mitä tästä opimme.. Ensi kerrala irtorullat ja vuolas palkitseminen ilmasusta.. Loppukokheitten läpäsystä on IHAN TURHA ees haahveilla!!! Hitto..
Noh.. onneksi toko-reenit on ees menny hyvin.. Esim tunnari on oikeinki kivassa vaihheessa.. Ruutu teettää vielä töitä.. Kaukot oikeinki kivat Miroksi ja seuraamisten kontaktit oikeinki kivat.. Mutta ei se kuitenkhaan paljon lohuta ko aattellee tätä haku hommaa..