Vihdoin ja viimein, piiitkästä aikaa, saathiin Miron kans reenailla hakua ja vieläpä kahtena päivänä. Miro oli oikein onnessaan ja toimi hienosti. Ilmasut otethiin enimmäkseen irtorullila, koska viimeksi reenatessa jostaki ihmeen syystä Miro teki virheilmasuja, mitä se ei normaalisti juurikhaan tee.. Molempina kertoina otin myös kiintorullailmasun, mutta irtorullile mentäessä otin kiintorullan kaulasta pois.

Viime vuona Mirola tuli kumma tapa jättää ilmasu tavahlaan kesken. Jos en ollu kasvot sitä päin ottamassa rullaa vasthaan, niin Miro vain paineli ohi ja tiputti rullan. Nyt kuitenki ilmasi hienosti vaikka käännyin kylki Mirhoon päin ottahmaan ilmasua vasthaan. Hyvä!

Muuten harjotus oli aika yksinkertanen, pehmeä paluu haun maailhmaan. Yks maalimiehistä oli pressun alla, lapsi-maalimiehen laitoin istuhmaan keskele peltoa ja pistin saavin yläkropan peitoksi (jalat näky) ja yks maalimiehistä puhua pupelsi.. Loput oli ihan "tavallisesti" piilossa.. Mikhään näistä ei tuottanu vaikeuksia.. Kunhan täältä lumet sullaa niin alama taas tekheen isompia reenejä, jos saan nakitettua ihmisiä piiloilehmaan.. :)

Seuraavaksi pittää vähän kartottaa tämän Tornio-Kemi aluhheen haku- ja/tai pelastuskoiraporukoita. Toivottavasti päästäs johonki porukhaan treenaahmaan. :)