Reenailthiin taas pienesti.. Kaks maalimiestä vanhassa, tyhjilhään olevassa talossa ja yks peltoautossa. Talossa irtorullauhrit ja auton uri kiintorullala.

Näitten reenien jekku oli siinä, että autouhri oli syövihnään Miron palkkio jauhelihapihviä, eli palkkio oli näkösällä (tämä siksi koska joskus tositilantheessahan eksyny saattaa vaikka paistella makkaraa..:)) 
Noh, Miro löysi uhrin helposti, katteli hetken himoiten pihviä ja vähän kurkotteli että eikös tuo ole minun, mutta totesi sitten että kaipa tuo on ilmaistava ja hienosti Miro sen ilmaisikin ja sitten kiihreesti näytöle. Jee! :)

Talossa yläkerran uhri oli helppo, vaikkaki Miro ei malttanu oottaa, että olisin saanu sen kiini näyttöä varten.. hmmm.. noh pistän malttamattomuuen treenaamattomuuen piikhiin..

Alakerran uhri oli jostaki syystä vaikeampi.. Uhri olí sängyssä päiväpeiton alla ja Miro kävi ihan vieressäki muttei oikein kai hokannu.. Lopulta menin ihan sängyn viehreen seisohmaan ja Miro hyppäs hajun perässä sänkhyyn, haisto uhrin, katto minua, katto uhria ja ilmasi kiintorullala (irtorulla oli tarjola toisela puolela sänkyä)! JES! Olin nimittäin ihan varma että Miro ei ilmase koska seison vieressä, mutta luulo ei ole tion väärti.. :)

Nyt sitten yritelhään löytää täältä Tornion seudula hakuryhmää joka huolis meätki matkaan reenaahmaan.. :)