Tänhään oli aivan upea ilma, aurinko paisto täyeltä taihvaalta ja oli ihana reenata ja lenkkeillä vaikka Miro pitiki kuumaa..

Kentälä treenasimma ruutua, mikä meni kolmannella kerrala ihan putkheen.. Kahela ensmäiselä kerrala Miro teki ihme kaarroksen kentälä olevaa roskaläjjää kohti, ennen ko suvaitti mennä ruuthuun, mutta pittäähän se tietenki tarkistaa että mikäs läjä se tuossa möllöttää.. Hassu..

Tunnarissa laitoin tavanomasesti ensin oman väärien taakse jonka Miro haisteli ja toi hienosti.. Mutta toisela kertaa ko vein oman väärien rivhiin, meni Miro pokkana ja poimi haistelematta laitimmaisen ja toi sen mulle.. siis häh?!? Noh otin sen elheettömästi Mirolta suusta ja lähetin uuesti hakheen ja nyt haisteliki ja toi oikean..
Sitten vein uuen oman vielä kerran, tavotheena saaha puhas oikea suoritus ja Miro poimiki haistelun jälkheen oikean ja toi sen..
Ihme juttu..silloin ko muistaa haistella tuo kyllä oikean, mutta joskus tullee nuita "poimimpa ensmäisen mikä etheen sattuu"-kertoja.. Miksi?!? Kertokaa te viissaammat.. :)

Pieniä pätkiä otin seuraamista naksula merkaten.. Seuraamisessa Miro on huomattavasti parempi hithaassa- ja juoksuseuraamisessa.. Normivauhtisessa pakkaa edistähmään vähän.. Johtusko siitä, että Miron normivauhti ja minun normivauhti ei sovi yhteen.. Ravila mennee liian lujjaa ja kävellen ei pysy perässä, lenkkeillessä sama juttu.. Pitäs ehkä kehitelle ittele seuraamisliike vauhti erikseen.. :)

Metallinoutoja otin kans.. Ne meni mukavasti..
Tässä taannoin (syksylä) Mirosta oli tosi ällöä poimia metallikapulaa.. Teki monesti niin, että lähti kapulaa hakheen, mutta pysähty kapulan taa ja jäi tuijottahmaan minua.. Aloin tekehmään sitten niin, että aina lenkile lähtiessä ensin nostatin lattialta ja lopulta heitin ulkona Mirole metallikapulan ja sen noutamisesta sai palkaksi pannan kauhlaan ja pääsylipun lenkile.. :) Mirohan on aina aivan kierroksilla lenkile lähtiessä, että kiipeäis vaikka puuhun jos pyytäsin.. :)
Mutta nyt siis metallinouto sujuu muuten mukavasti, mutta pallauttaa vähän laiskasti ravila.. Laukataki sais, mutta en vielä siihen puutu..

Merkile meno on harjottelun mäährään nähen kivala mallila.. Tämähän on meile uusin liike mikä olhaan opeteltu, jos pentuajan ämpärinkoputteluja ei lasketa..

Luoksetuloja otin kans muutamia, pyssäytyksilä ja ilman.. Miro pysähtyy kyllä, sekä seisohmaan että maahan, mutta valluu.. Tätä täytyy reenata.. Takapalkka vois olla tehokas, mutta helposti alkaa varhmaan ennakoihmaan.

Sitten otima vielä muutamia istu-seiso-istu-seiso vaihtoja läheltä jokasesta oikeasta vaihosta naksuttaen ja palkaten..

Sitten heitimä vielä tunnin lenkin pääle (hyvä mie.. :D) ja loppulenkistä Miro oli jo niin kuumissansa, että päätin kurvata Miron ja vaunujen kans joenranthaan ajatuksena että Miro saa jua ja vähän kahlailla..
Ranthaan päästyä Miro katto minua "heitä heitä" -katseellansa ja mie aattelin että no heitän sitten tuon tennispallon, ko Mirola on aina menny ensmäiset uintikerran rantaveen kuopimisseen varsinki ouola rannala, että ehkä seuraavalla kerrala Miro uskaltautuu tällä uuela rannala uihmaan.. Ja vielä mitä, jätkä otti ja paineli suoriksi pallon perhään tuosta vain.. Mitä tästä taas opimme.. Juuri ko luulet tuntevasti koirasti, niin tadaa, se tekkeeki ihan toisin.. :)
Miro oli kyllä silminnähen onnellinen ko pääsi taas uihmaan, vaikka vain muutaman kerran raskin pallon heittää ettei raukkanen palellu..

1242063844_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242063897_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242063868_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242063883_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242063856_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sattu kännykkä vain mukhaan, mutta ihan kohtuullisia kuvia silläki näyttää saava.. :)
( Ja ei täälä enhään lunta ole, jäälauttoja on vain ajjautunu ranthaan.. :) )