Perjantaina käythiin ihan virallississa TorKKin treeneissä ja ai että ko oli mukavaa!! Hyviä neuvoja kouluttajalta sateli tuon tuosta! :) Ja mikä hienointa, Ruuti-perro emäntihneen oli kans sielä reenaamassa!

Aluksi harjotelthiin VOI/EVL-luokkien kehhään menoa, eli koirat irti vieden paikallaolhoon ja "tuomari" kopeloi kehhään mennessä.. Mirole olen yrittäny opettaa "tässä" käskyä, jolla pysys lähettyvillä ja kontaktiki olis toivottavvaa ja nythän se sujuki oikein mukavasti.. huh.. :) Olin niin tyytyväinen.. Miro paikallaolossa kahen koiran välissä ja hyvin meni, ei valittamista.. Olen aatellu että opettasin niin, että paikallaolo liikheesseen kuulus myös se kehhäänmeno ja sieltä poistuminen.. vain pienet taputukset paikkamakuuta ennen (kiitoksena "tässätyksestä") ja jäkheen (kiitoksena paikallaolosta), ettei sattus niitä tapaturmia, että paikkamakuun kiittämisen jälkheen rynnäthään naapurinarttua morjestahmaan.. :P (näin sattunu muutamissa reeneissä.. :( grr) Mutta nyt siis koko paketti meni tosi hienosti! :)

Merkille menossa ämpärin takana narupallo.. Tätä ei ole ollu pitkästä aikaa joten ensi-ihmetyksen jälkheen Miro yllätty ilosesti lempipallostansa.. :) Sitten samanlainen toisto, nyt vauhikhaammin merkile. Toisto ilman palloa ja pallo lensi seis-käskyn yhteyessä, se ok, mutta toinen samanlainen toisto perhään ja se jo varsin upea. Lopuksi vielä narupallollinen merkile meno.. :)

Seuraamista otin niin että kourassa nameja ja käsi tuossa navan vieressä/nivusessa ja ajoittain palkkaus kesken seuraamisen ja Miro seuras hienosti, askelsiirtymiset ja kaikki!! Näitä ilosia nami-seuruureenejä täytyy tehä nyt useasti.. Nameista huolimatta Miro pittää kontaktia minhuun, ei namikätheen, mutta on innokhaampi.. Mirola ruukaa katse tipahtaa liikheele lähettäessä, joten lopuksi otethiin pelkkiä liikheele lähtöjä joissa palkathiin heti askehleen-kahen jälkheen ja tuloksia saathiin heti eikä katse tippunu.. Mulla vain ei meinannu heti mennä ohjaajan ohjeet jakehluun.. :D

Luoksetulon pyssäytystä kokkeilthiin uuela taktiikalla koska suullisella käskylä vallluuuuuu.. Kokkeihlaan nyt semmosta, että pyssäyttäminen tehhään aina palloa heittämällä ja vain kokheessa olhaan heittävihnään toivottavasti sillä seurauksella, että Miro pysähtyy.. :) Saa nähä kuinka toimii.. :)

Tunnaria otethiin kans.. Just ko alethiin tunnaria tehä, oli jo seuraavan tunnin koirakot tulheet ja Miro tuijotteli niitä ko käännyin siksi aikaa että kouluttaja vie kapulat.. Sitten ko käskin Miron hakheen oman, se kipitti "liikkurin" tykö johon uus (tiukkasävynen) "oma"-käsky ja jo muistu miehleen että mitä sitä olthiinkhaan tekemässä.. Miro haisteli hienosti kaikkia muita paitsi ommaa ja toi väärän.. o_O En ees muista koska olis viimeksi niin tehny, mutta heti perhään uus toisto ja ei mithään ongelmia.. Lissää vain reeniä häiriössä ja oudoissa paikoissa kokheenomasesti..

Sunnuntaina otima sitten taas "miniruutua" ja Miro hakkeutuu nauhojen ja törppöjen sisäle mukavasti.. Pari kertaa pari tassua jäi ulkopuolele ja vain oottelin että itte korjaa ja sitten taas *naks* oikeasta paikasta.. Tämä sujjuu helposti 10-15 metristä ja kohta saa alkaa pikkuhiljaa suurentelheen ruutua.. :) Hyvältä näyttää ainaki vielä..

Lophuun pari kuvvaa viikon takasista tokotreeneistä.. Raisalle kiitos niistä! :)


Vähän taitaa olla vino ja mielistelevä olemus..


Mutta tämä jo parempi.. :)


Taistelhaan apinanraivolla! :)


Ja luovutethaan vain lahjomalla.. ;)