Aamula käväsimmä hallila vähän tokottelemassa ja täytyy sanoa, että Miro oli aikasta hyvä! Mikä luultavasti meinaa sitä, että lauantain koe mennee ihan persseehleen.. :D

Otima vähän koetyyppisen reenin muutama liike putkeen super-loppupalkala (eli kissanruuala), ja välissä vain taputukset ja sanalliset kehut. Miro näki ko laitoin "kisumisua" purkhiin ja oli ihan yltiötouhussansa. Oli jo sillä hilkula, että meni överiksi, joten en tiä näytänkö purkkia ennen koetta vai en.. Hmm. täytyy harkita.

Ekana seuraamista, alotus tahallaan ruudun suunthaan ja sinnehän se Miron teki mieli eikä kuunnellu että mitäs tässä olthiinkhaan tekemässä.. ;) Multa murahus ja uus alotus ja hieno seuraaminen, pikkusen edistää mutta askelsiirymiset ihanat! :) Pysähtymisien istumista täytyy reenata, että sais vauhtia niihin.

Sitten liikheestä istuminen. Se hyvä ja nopea. Jes.

Kaukokäskyt, ei valittamista! Hyvin kuunteli eikä juurikhaan valunu.

Ruutu kokonaisena liikheenä. Sata lasissa kohti ruutua ja onnistuin kuin onnistuinki huutahmaan maahanmenokäskyn oikeassa kohtaa (eli tapheeksi ajoissa) ja Miron paikka ruudussa täydellinen!! Onnistuspa kokheessaki yhtä hienosti. Seuraahmaan tulo vauhikas, mutta itte seuraaminen vähän löysänlaista.. Tämä liike pelottaa eniten etukätheen.. Tämän jälkheen palkkaus.

Sitten paikala istuminen, tahallaan liiotellun lähelä toista koiraa, n.1,5 m. Ei ottanu häiriötä ja hienosti pysy! :)

Tunnari liikheen omasesti ympyrästä. Matonhaistelua lukhuunottamatta hieno!

Lopuksi vähän luoksetulon stoppeja, ne melko ok, Miroksi hyvät. Ja myös suoria luoksetuloja, niiten perusasennot huonot. Täytyy muistaa kokheessa ottaa viiminen luoksetulopätkä käskylä "sivu", ja pyssäyksiä edeltävät "tule".

Joten tämmöset reenit. Saa nähä minkä katastrofin saama lauantaina aikhaan..

 

Niiin sitten vähän Maanantain reeniäki laitan ylös, sen mitä muistan..
Reenathiin silloin kans ruutua. Ensin patukka piilotethiin ruuthuun, se ok. Toisela kertaa kertaa ilman palkkaa ja meni haistellen sisäle ruudun sivusta.. O_o, mutta sain sen menheen maahan kuiten ruudussa sisälä. Kolmas vielä lelun kans, se hyvä. En muista muuta..

Liikheestä istumisia. Tais olla ok..

Tunnari hyvä. Ensin oma väärä-läjän takana, sitten rivissä.

Noudot, hyppy ja metalli, molemmat ok, paitsi metallin pallauttaa ravila, ja olen tullu siihen tulokseen että siitä vain ravakhoot, kunhan tullee reiphaasti.. :)

Kaukoja kokkeilthiin liikkurin antamalla takapalkala. Yhen kerran kummallisesti jumitti ekan vaihon.. Otin alusta ja tais olla ok. Ei vinottanu vaikka palkka takkaa. En tiä oliko sen suurempaa vaikutusta etenemisen kannalta..  Mutta hyvä reeni, tosin ei Miron parhaimpia kaukoja.
Näitä harjottelin sitten eilenki, ja ihme lusmuiluja välissä, vaikea selittää, mutta tänhään siis täyellistä.. Miro on siitä ihana, että jos joku reeni mennee persseelheen (ylheensä ohjaajan tyhmyyen takia), niin ei se sitä enhään seuraavan päivänä muistele, vaan tekkee sitten hyvin. Onneksi..herkän koiran olisin varmasti pilannu jo monheen kerthaan yliharjottelemisella ja väärälä reenilä tain vääristä huomauttamisilla..

Eilen otin tuossa pihala liikheestä istumisia, ja nyt pitkästä aikaa jäi yhen kerran seisohmaan.. :P Mutta sitten muutin käskyn sanomistyyliä semmoseksi, että ei pitäs olla niin vaaraa Miron sekottaa tai minun sanoa väärin. Ennen istukäsky tyyhliin "issstu", nyt lyhyt napakka "istu". Toivottavasti toimii, tänhään ainaki pelitti.. :)