No niin.. Ensin viime viikon agit..

Viime viikola otethiin pussia, hyppyja ja aata. Pussissa pussi ensin käärithiin rullale, ja jo kolmannella kerrala pussi laskethiin likipitäen kiini asti ja hienosti meni. Sitten vielä umpipussiinki meni rohkeasti ja kivala vauhila.
Aassa keskitythiin kontakteihin namialustan kans. Itte este ei tuottanu ongelmia, Miro on rohkea poika. :)
Hypytki meni mukavasti. Estheen kiertoa otethiin.

Tällä viikola alotethiin keinun alkheet. Keinu oli laitettu matalaksi hiekkasäkkien pääle ja kouluttaja laski pään sitten alas. Tämäki hienosti, ei pelottanu ollenkhaan vaikka vähän jo kolhautethiinki keinua laskettaessa.
Keppien alkheita kolmela kepilä.. Tämä on kyllä vaikein juttu varhmaan agissa.. Saa nähä saanko ikinä opetettua.. :D Mutta ensmäiseksi kerraksi ihan mukavasti.
Muurissa ei ongelmaa. Oikein innokkaasti ja ilmavasti hyppäs myös etheen lähetettynä.

Ittekseni kävin viikola ottamassa vähän hyppyjä ja putkea. Putkeen Miro sujahtaa jo tosi mukavasti, enhään ei tarvi käelä viä niin voimakhaasti.
Mutta sitten hoksasin yhen jutun, mikä varmasti tullee vaikeuttahmaan meän jatkoa, sitten ko alethaan tehä ratoja. Laitoin vasiten kaks hyppyä L:n mallisesti mutta ei siis ihan vierekkäin, vaan väliä muutama metri, eli ekan hypyn jälkheen kaarros ja toinen hyppy. Toisseen suunthaan, niin että Miro oli minun vasemmalla puolela, niin ei mithään ongelmaa, mutta sitten niin, että ohjasin toisseen suunthaan ja Miro jäi oikealle puolele ohjattavaksi, niin Miro halus väkisin ensmäisen hypyn jälkheen hakeutua minun vasemmalle puolele ja eihän se sieltä voinu estettä hypätä ko mie jäin sen ja hypyn välhiin.. Tuumailin tätä ja totesin että Miro on niin vahvasti toko-taustainen, että haluaa aina minun vasemmalle puolele. Tähän pittää kysyä jo hyvissä ajoin neuvoja viissaammilta.
Kotona otin sitten semmosta, että pyörin paikallani ympyrää houkutellen namila Miroa seuraahmaan oikeaa kättä ja sitten heitin namin maahan.. Tuntu toimivan. Täytyy reenata.

Tokoa olen ottanu pienissä määrin.

Ohjatun noudon alkheita. Ensin lähetystä lelule oikealle ja vasemmalle. Sitten loppuviikosta jo kokkeilin kapuloilla. Ohjautuu kivasti. Keskimmäinen kapula otethiin nyt tänhään ekkaa kertaa ja kerranhan sitä piti käyä nostamassa ko en saanu pyssäytettyä ennen koskemista. Muuten ihan ok, vaikka ehottomasti huonoin reeni tälle viikole.. Iso savotta on vielä eessä tämän liikheen kans.

Merkkiä on otettu kans viikola ja tänhään oikeissa reeneissä. Vähän laiskasti meni viikola, ja siksi otin tänhään kissanruokapurkin merkin taa ja tulihan sitä vauhtia. Sitten lähetys niin että purkki taskussa ja palkkaus samala laila ko ruudussa. Sitten vielä lelupalkkaus ja hyvin meni. Pitäs vain vissiin opettaa merkin kierto, ko kertoivat reenissä että jossaki vaihheessa voi tulla niin, että tullee pistevähennyksiä jos koira hiastellee ittenäisesti merkin taa.. Pitäs pysähtyä äkkiä vauhista.

Liikheestä istumista olen kans ottanu sattuhneista syistä, ne ok.. Täytyy tehä lissää vain kuunteluharjotuksia häiriössä. Miro kyllä ossaa kaikki seisomiset, istumiset ja makkaamiset liikheestä, mutta jos ei kuuntele niin sitten tekkee minkö lystää.. :P

Luoksetulon stoppeja nameja heittämällä otin kans viikola.

Paikallaolot tänhään reeneissä evl:n tyyhliin. Ensin istuminen. Alussa oli haistellu maata. Muuten ok.

Pakkamakkuu, hyvin ootti vuoroa mennä maate. Paikallaolon jälkheen varasti perusasenthoon, mutta sitten otethiin uuesti ja maltto. Itte paikkamakkuu oli ihan super. Miron molemmilta puolilta rotikka- ja tervu-tytöt karkas vauhila juosten paikkamakkuusta ko viereisellä kentälä oli agiliitelijä, mutta Miro pysy, JES! Kävin palkkaamassa samala ko tytöt pallautethiin rivhiin ja sitten uuesti piihloon. Myös samojedi tyttö pysy tämän episodin ajan paikalla. :)

Tänhään reenien alussa oli Mirola joku haista paska asenne, olis vain halunnu tuijotella muita ja pullistella. Ja sitten ko vaadin kontaktia niin pääsi jopa murahdus!?! Prkle!! Mutta ko vähän keskustelthiin ja muistutelthiin että kukakohan tässä oli kuka, niin sitten oli hyvä! Keskitty minhuun eikä toisten koirien tuijottelhuun ja kentän haistelemisseen. Eipä ole kyllä pitkhään aikhaan tarvinukhaan arvojärjestyksestä keskustella.. Silloin tällöin näkkyy olevan muistutus paikalhaan..