Ai että ko oliki ihanaa päästä reenaahmaan tokoa ja hakua rakhaitten pivesin ihmisten ja koirien kans! Ainoa haittapuoli on, että ikävä on taas kahta kauhempi.. :(

Tokoreeneissä olthiin kyllä rohki huonoja! Miro teki vain sinne päin, ja oli ylitsepääsemättömän kiinnostunu ihanasta nurmipohjasta ja sen hajuista.. Mutta teki ees jotaki.. Hyviä vinkkejä saathiin taas reenaamisseen, kiitos niistä! :)

Mutta sitten ne hakureenit! Ihanaa! Mirola kolme maalia, kaks irtorullala ja yks kiinnola. Miron vuoron tullessa oli jo niin pimeää, että piti toimia ottalampun varassa. Edellisistä hakureeneistä oli jo piiiitkä aika, ja edellisistä pimeäreeneistä varmasti yli vuosi.. aattelin että saas nähä kuinka käy..

Ja hyvinhän se meni.. :) Ekan uhrin kohala Miro ensin katosi hetkeksi, ja sitten tulla pölähti rullan kans, hieno ilmasu.. Itte vain eppäilin, että sais nähä löysikö sen, minkä olima aatellu ekaksi uhriksi, ja kerranki Miro löysi sen kenet olima ekaksi suunnitellukki. :) Hieno näyttö!

Toisen uhrin ilmasu kiintorullala. pikkusen oli maalimies auttanu rullaa hipasemalla, mutta tosi hyvin toi rullan. Näytöle lähettäessä mie töpeksin ko olin onnistunu sotkehmaan liinan ja Miro joutu oottehleen sen selvittämistä. Hienosti maltto vaikkei ollu ees kiini. Sitten hienosti näytöle!

Kolmas uhri tais tulla Miron etheen vähän yllättäen tai oli muuten vain mörkömäinen, koska hän sai osakseen haukkuryöpyn.. :D Mutta sitten ko huikkasin että "mee vaan" niin hienosti haki irtorullan ja näytöle kans empimättä. Enpä vain ees muista koska viimeksi olis hakumettässä mörköilly, mutta näitä sattuu silloin tällöin..

Kaikenkaikkihhaan ihana ja hyvä reeni.. harmi että täälä kotopuolessa reenit jää niin vähhiin porukan puutheessa.. Mutta täytyis skarpata että pääsis joskus kokkeihleen niitä loppukokheitaki.. :) Mutta tosi hyvin oli kyllä homma Miron muistissa!