Ja tosihhaanki ensmäistä kertaa tuli olo että liielhään, eikä vain törttöillä! :)

Ensiksi otima keppejä, ekkaa kertaa 12 kepin sarja. Ja meni oikeinki mukavasti, jei! Pari kertaa sain menheen tosi hienosti kaikki 12 keppiä, ja minusta aika pienilä avuila. Huh, en ole harjotellu turhaan tokoreenien lomassa! ;)

Sitten estheen kiertoa ja sieltä hyppy. TorKKilaisten menestys on kuulema osittain sen ansiota, että koirat ossaa tiihviin kierron ja sitä harjottelimma. Miro ossaa jo kierrä käskyn, niin käytin sitten sitä.

Lopuksi pieni radanpätkä. Hyppy-hyppy-putki-hyppy L:n mallissa ja Miro liiteli hienosti! :) Otin kahenlaista ohjausta ja molemmat toimi! Hienosti Miro myös irtosi ko olin itte vasta kahen ensmäisen hypyn välissä ja Miro jo toisela hypylä ja huusin "putkeen" niin sinnehän se sujahti. :) Tästä se alkaa.. :)

 

Tokossa olen keskittyny lähinnä ohjatun opettamisseen ja palasin vähän reeneissäki takasipäin. Maanantaina otin vasenta suuntaa namikippoa ja tyhjiä kippoja käyttäen, tiistaina sama oikealle. Molempina kertoina Miron piti alussa kerran kaks tarkistaa keskikuppi, mutta tyhjähän se oli. Joten sen jälkheen ohajutu erehtymättä osotetulle kupile. Eilen otin vasenta suuntaa, ensin muutaman toiston namikuppien kans ja sitten kapuloilla ja isola palkala. Tänhään ja huomena vielä vasenta, sitten siirrythään oikealle.. Katothaan tuottaako tulosta..