Ratapätkää Hyppy-putki-hyppy U:n mallissa. Hyvin meni, mitä nyt mie hötkyilin! :D Mutta sitten mieki osasin, eikä vain koira.. :D

Keinua. Miro kaahaa ko hullu! ja sitten meinaa tipahtaa.. :D Vaikka ei se ole naurun asia.. :) Mutta täytyy ihan oikeasti roikkua hihnan päässä ja käelä yrittää hiastaa, että olis ees vähän hallitun olosta menoa.. Päätä ei palele Mirola..mutta ohjaajan pittää pysyä skarppina, ettei tule vahinko.. Huh..tämä teettää vielä paljon töitä ennen ko uskaltaa päästää ilman hihnaa keinule!

Ratapätkää hyppy-kepit-putki-kepit. Miro mennee kepit jo aika hienosti, mutta olen huomannu, ettei kestä paljon toistoja peräjälkheen.. Jos jankkaa ja jankkaa, niin koko ajan mennee huonommaksi.. Ylheensä eka tai toka on paras, mutta jos jää jankkaahmaan ja hiohmaan, niin mennee epävarmaksi ja joskus jopa "jäätyy" niin että täytyy tosissaan houkutella kepeile.. Nyt ei täyellistä jäätymistä tapahtunu, mutta selkeeää epävarmuutta tuli, ko ei kai sitten tienny että mitä tämä ämmä oikein haluaa.. :)

Hyppy-pöytä-hyppy L:änä. Ekkaa kertaa oli pöytä ja ekala kertaa leiskhautti komeasti pöyäle ja siitä samantien yli ja alas. Seuraavan kerran otin niin, että käskytin että "kivi" (niinko mettässä hyppyytän kivien pääle pönöttähmään) ja hyvin meni ja malttaa hienosti oottaa. Mutta eiköhän tämäki vaikeu'u sitten ko kiihkoa lajhiin tullee lissää.. :)

Tässäki huomas, että oli ihan erilälaila virtaa nyt kaljuapinana ko viimeksi karvan kans.. :) Tuo Miron turkki on niin tiheä ja paksu, että vaikka pittuutta ei ole ko muutama sentti, niin se silti tosi kuuma harrastaessa! Eli jatkossaki Osteri saa hurista parin kuukauen välein.. :)