..siinä tiivistetysti meän reenien aihe viimisen kahen japuolen viikon aikana.. :)

Päätös palata pariksi päiväksi suuntien opettehluun namikuppien avula (ja yks suunta/pävä) tuntuu tuottahneen tulosta ja nyt pikkuhiljaa alkaa näyttähmään siltä, että ohjattu nouto alkaa olheen kohilhaan, jopa hallilaki.. Mutta tämä parin viikon harjottelu on ollu täynä kyllä niin myötä- kuin vastamäkiäki..huh huh..

Nyt olhaan kuiten siinä tilantheessa, että parina edellisenä kertana Miro ei ole käyny pyörähtämässä keskikapulalla.. Vielä viime viikola tuntu että aina reenien alussa oli pakko käyä kerran kesimmäisen tykönä, vaikkaki aina sain sen stopattua ennen ko siihen koski.. Parina kertana ko teki sen niin kielsin ja lopetin reenin hetkeksi ja kohta otin uuesti..en tiä onko se se mikä autto..Mutta nyt tosihhaan ei ole kahteen päihvään käyny keskikapulaa kuikuilemassa..*kopkop*
Niin ja merkilekki malttaa nyt stopata (ylheensä), tosin makupala merkin takana on tehny sen, että Miro pakkaa haistehleen merkin takana ennen ko ottaa katsekontaktin minhuun.. :P Nyt siis merkkireeniä heittopallopalkala että saan haistelun loppuhmaan!

Ruutua otethiin eilen hallila, ja tämä pönttö huutaa "ruuutuuuun" ko pitäs käskeä merkile! Onneksi koira tietää miten liikheen kuuluu mennä ja mennee merkin taakse seissoon. :) Siitä ruuthuun lähetys, pyssäytys ja palkkaus purkila. Sitten perhään seuraahmaan tulo, muuten hyvä paitsi että edistää seuraamisessa..

Idaria. Se on aikasta hyvä minun mielestä. Ihan kivasti jo pyssyy ko tatti seisomisen ja istumisen, joskus pikkusen siirtää sisempää etujalkaa, mutta aika harvoin nyhyhhään.. Tyytyväinen olen. Ja muut liikheessen kuuluvat osa-aluhheet ihan ok.

Tunnaria otethiin eilen ja viime viikolaki. Eilinen ei yhtä siisti ko viime viikon, mutta onnistuhneita kuitenki. Eilen meinas koskea väärää (oli jo suu auki kapulan päälä), mutta sitten ei koskenukhaan ja teki sitten haistelut kunnola ja toi oikean.. Kapulaa piin käessä, eli hajustin sitä tosi vähän aikaa. Siihen nähen tosi ok!

Luoksetulon stoppeja nameja heitellen ja takapalkala.. Hmm..vois olla paremmat, mutta hiothaan niitä sitten joulun jälkheen.. :) Suoria luoksetuloja olen ottanu myös takapalkala jo alko jarruttelheen luoksetulon vauhtia aina ko anto "taka" virittelykäskyn.. Nyt paljon parempi vauhti takapalkasta huolimatta.

Tänhään otin purkkipalkala tuossa pihala pitkän seuraamispätkän mihin kuulu kaikkea mahollista ja täytyy sanoa, että hyvin kyllä seuras.. Hieno kontakti, hyvä paikka jne. Purkkia ohitettaessa meinas vähän kuikuilla, että joko pääsis syöhmään, mutta hyvin jatko kuitenki. Tähän olen tosi tyytyväinen. :)