Miro ja uuenkarhea BOT! :)

Juu-u, hengissä vielä olhaan päivitystauosta huolimatta! ;) Joulut on vietetty ja samala takana on parin-kolmen viikon totaalinen treenitauko. Eilen käythiin pitkästä aikaa vähän tokoilemassa ja mukavaa oli ja hommat hyvin muistissa. Otethiin:

Ruutu.. Pari kertaa heittopallopalkkamerkkiä ja sitten merkiltä lähetys ja vauhila ruuthuun. Pysähty ko seihnään ruudussa ko edelliseltä koirakolta oli vahingossa jääny alusta sinne.. :) Mutta silti siis ok ja purkkipalkka taskusta. :)

ohjattu (oik.+vas), "uus" liikuri eikä Miroa häirinny. Ekala merkile lähetykselä meinas painaa taas ohi hakheen keskimmäistä, stoppas kyllä ko huusin seis, mutta oli ei mahtunu merkin 2 metrin sätheen sisäle. Sitten uus merkki ja pallon heitto liikkurin "käsky"-sanasta. Sitten noudot, molemmat ok eikä tuijotellu liikkuria.

tunnari, ensin väärät läjässä oma takana. Tässä touhusi jotaki ihan kummia. Haisteli läjän, haisteli oman - ei ottanu, haisteli taas läjjää ja vissiin kolmatta kertaa ommaa haistellessa otti sen ja toi hienosti. Mitä lie pienen koiran päässä liikku.. Sitten toinen perhään. Kapulat ympyrässä, oma klo 12. Lähti järjestyksessä klo 11:sta vastapäihvään ja oman kohala haisteli, nappas sen suuhun ja toi. :) Jes. Tässähän meilä oli viime kokheen jälkheen iiiisoja ongelmia, mutta nyt näyttäis taas olevan ok!

pari luoksetulon stoppia, Njaaa, parempiaki vois olla..

paikala istuminen.. Tehimä niin, että ihana juoksunsa juuri lopettanu tervu tyttö tuothiin paikalaistumisseen ihan Miron nokan eestä ja Mirohan kurkotteli narttua päin.. Siihen kova "perkele" ja jalanpolkasu. Itte paikallaistuminen sitten oikein hyvä! Typyä oli vilkassu, muttei sen kummemmin kurkotellu.

vähän kaukokäskyjä.. Alussa ihan surkea, mutta sitten parani ko otin alusta uusiksi.

Reenien jälkheen ajelthiin Ruottin puolela vähän shoppailehmaan ja mukhaan tarttu tuo kauan haaveilemani Back on Track mantteli! :) Vähän kyllä kirpas rahallisesti, mutta toivottavasti on hyötyäki. Nyt ei ainakhaan tarvi surkutella kankkujen ja reisien paleltumista.. Hurtan takissahan ne jää ihan ilman peittoa..

Päivittelin muuten pitkästä aikaa Miron kotisivuja. Ne löytyvät Täältä!