Tänhään menimä hallile agireeneihin, ja yllättäen ens viikon kurssikisat oliki päätetty pittää tänhään.. Noh, mikäpä se siinä, ei muuta ko esteenkanthoon ja rattaaa opettelehmaan.. Eipä kerenny turhia jännittelehmään! :D
Koirakoita oli 15 ensmäisessä startissa ja 14 toisessa.

Eka rata oli hyppy-putki-hyppy-hyppy-puomi-hyppy-A-putki-pituus-muuri-putki vähän niinko m:n malhiin laitettuna.. :) Kontaktien perhään sai laittaa namialustat. Eka rata meni meilä Miron kans ihan naphiin ja sillä irtos 1 tila (0 vp) noin 6 sekuntia nopeammala ajala ko toiseksi tulheela koirakolla!! Kouluttaja nauro, että nähtiin päivän ainoa irtaantuminen ja etheenlähetys, ko Miro paukas pituus-muuri-putki yhistelmän niin, että kaks viimistä ohjasin takkaa ko olen niin hias, etten ehtiny vautiin mukhaan ja etheenlähetystä alethaan ryhmässä reenatakki vasta ens vuen puolela.. :)
Hypyt oli raala kyllä vähän matalahkoja eikä koiria jaettu palkintojen jaossa eri kokoluokhiin, ja Miro oli ainoa maxi kärkikolmikossa.. On se vain niin hieno koissu! :) Olen siitä taas niin ylpeä.. Ehkä tätäki lajia on vielä pakko jatkaa.. :D

Toinen rata oli sitten eka rata toisin päin. Tiesin että puomin jälkheinen mutka on meile vaikea, koska Miro pakkaa väkisin hakkeutuhmaan minun vasemmalle puolele pitkän tokohistorian takia.. :) Eli kaikki vasemmalle kaartuvat mutkat, joissa koira oikealla puolela, on meile tosi vaikeita.. ja niinhän se meinas vettää toisesta puomin jälheisestä hypystä ohi, mutta uuesti otettaessa hienosti yli ja loppu ok. Näitä täytyy reenata ja paljon. :)
Niin ja nyt täytyy sitten reeneissä kuulema ottaa nousukontakteile apurima käythöön, koska Miro meinaa leiskhauttaa kontaktista yli.. :)
Niin ja ai niin, kämmistä huolimatta olthiin kolmansia.. :)

Tästä on hyvä jatkaa.. :) Ei tuo Miro ole kyllä pöllömpi tässäkhään lajissa..  Minun oma harrastustykki!