Voi ihanaa! Tänhään ja eilen on ollu kyllä semmoset hyvän mielen treenit. Miro on ollu kovin pätevä! :) Harmi että seuraahvaan kokheesseen on vielä niiiin pitkä aika, että kaikki ehtii mennä vielä monheen kerthaan ihan pilale.. :P

Eilen reenathiin seuraamista ihmisjoukossa, mikä oli ihan ok. Ei olla koskaan aiemmin otettu. Välilä meinas vilkuilla seisoskelevia ihmisiä, että mitäs te tässä möllötätte, mutta oikasun jälkheen hyvä ja kuulema ihanan näköstä seuraamista.. :)

Sitten kaukokäskyjä, ne kuulema kans oikein makeat.. :)

Luoksetulon stoppeja.. njaa..vois olla paremmatki, mutta Miroksi hyvät. Maahanmenossa pakkaa jättähämään peppua pari senttiä ylös ja vitsailimmaki että on niin isot pallit, ettei takapuolta voi laskea maahan.. :D

Ohjattu nouto (vas) taas uuen liikkurin kans ja niin, että ensin pallottelumerkkejä ennen noutoa. Ei pällistelly liikkuria käsky-sanan jälkheen, vaikka oli uus liikkuri meile. Jes! :) Hyvänä häiriönä oli iso maliuros parin metrin päässä lahtöpaikalta.. Vähän Miro vilkuili, mutta ko kielsin, niin lopetti ja itte työskentelyä ei häirinny pätkän vertaa.. :)

Tunnari suoriksi kisamaisesti ympyrässä, ja oli loistava! :) Jes! :) Ainoa miinus että varasti liikkurin käsky sanasta.. Tätä täytyy reenata!

Lisäksi saathiin kullanarvosia ohjeita siihen, miten saahaan lissää vauhtia sivulla maahanmenemisseen ja miten kannattaa reenata paikallaoloa, ettei kuikuilis naapuria. Kiitos ohjeista! :)

Tänhään sitten Paikalla istuminen uusila ohjeila. Eli ennen liikettä jätin kisumisu-purkin kehän ulkopuolele ja liikheen jälkheen vapautus purkile. Nyt ainaki toimi hyvin, mutta oli tuttu reenikaveri. Ens kerrala toivottavasti saahaan joku ihqu narttu viehreen paikallaolossa.. :) Tämä reeni-tyyli voi hyllä toimia ja auttaa.. :)

Ruutu. Tyhjään ruuthuun ja Kissanruokapurkki taskusta. Oikein hyvä!

Ohjattu oikea. Taas ensin pallomerkkejä ja sitten nouto. Oikein hyvä myös.. :)

Luoksetuloja. Suoria x 2. Hyvät, ei hiastellu. 1 takamagneetti stoppi, ihan ok Miroksi, sais olla nopeampi ja yks takamagneetti luoksetulo maahanmenhoon asti. Ihan ok mutta Miromainen, eli sais olla nopeampiki.

Tunnari. Ensin vääräläjä, oma takana. se ok ja purkkipalkka. Sitten perhään kisamainen rivissä, oma toinen oikealta. Lähti haistelheen vasemmalta, eteni järjestyksessä ja toi oman ja taas kisumisu-palkka! :) Ja nyt ei varastanu lähössä.. :)

Idari. Hmm.. Kai ihan ok, pysähykset Miromaisia ihan napakoita, mutta nopeampiaki sais olla. Mutta positiivista se, että ei tassuttele minua ootellessa. Seuraamisessa pakka edistähmään.

Seuraamista pieniä pätkiä naksula ja sylkäsypalkala. Peilistä katoin ja ai että ko näytti kivalta eestä katottuna, mutta sivusta näkis että edistää aika useasti. Tähän täytyy panneutua ja viilata. Miro nimittäin alussa edistää ja lopussa pakkaa keskittyminen herpaantuhmaan.. :P Mutta reeniä reeniä ja pitkiä pätkiä, kyllä se tästä. :) Askelsiirtymiset taas hyvät. Ihan inasen piipitti ihan hiljaa.

Metallinouto. No ensin ei milhään tajunnu hypätä mennessä (eri este ko normaalisti) Mutta sitten siirryin lähemmäs estettä ja kaks oikein hyvvää suoritusta! :)

Koko reenien ajan tehin hassutuksia liikkurin käsky-kehotuksista. Pyörähin ympäri, kävin kyykyssä, nytkähin jne jne, ettei Miro ennakois ja se heittiki ennakoimasta. Jes!