Eli tänhään reenathiin monen päivän reenitauon jälkheen ja sen kyllä huomas.. Miro oli kovin säpäkkänä sähköjäniksenä ja sen huomas varsinki alun idarissa.. :) Seuraamista lukhuunottamatta otima kaikki liikheet.. (ahneus iski, mutta hyvin oli koirila motivaatiota.. :))

Alkhuun Idari. Tätä pittää nyt hinkata (osissa ja kokonaisena) ja kiinnittää huomiota sekä seuraamisseen, että stoppeihin.. Esim istuminen oli onnettoman hias, mutta reenikaveri tuli siihen tulokseen, että Miro ei halua painaa peppua ihan maahan, koska silloin ei voi heiluttaa häntää!! xD Se voi kyllä pittää paikkansa.. :)
Inasen kääntyi istumisessa ja seisomisessa, elikkä reeniä reeniä.Seuraamisessa tuijotteli nurkkamerkkejä sen näkösenä, että kohta menen merkile.. höpsö.. :)

Sitten ruutu. Ensin kokonaisena, se oikein hyvä. Sitten toisseen suunthaan ja palkkaus ruuthuun, seki hyvä!  Sitten muutama pallopalkkaruutu läheltä - joka kerta meni hienosti viivojen sisäle! :)

Ohjattu nouto, oikea. Ei valittamista! :)

Tunnari, suoriksi liikheen omanen, palikat ympyrässä, ei ongelmaa. :)

Metallinoutoa. Ensin ihan normaalisti, sitten niin, että en seisonu estheen kohala. Tämä hyvä reeni, pittää toistaa. Kerran kaks meinas kiertää, mutta korjaamisen jälkheen hieno suoritus. Pari noudoista otin metallilla, loput puukapulalla, ettei ote kärsi. (liikaa jos metallilla toistaa, niin Mirole tullee yäk-ilme..)

Luoksetuloja. Eka stoppi ihan täydellinen (taka palkka), sitten liikheen omasesti maahanmenhoon asti, ihan ok. Sitten suoria luoksetuloja ja lopuksi nakinheittelystoppeja.

Lyhyet Paikkaistuminen ja -makkuu perätysten niin, että palkkasin välissä vain niinko kokheessaki voi palkata. Molemmat hyvät. Palkka kehän ulkopuolela purkissa. Liikheitten jälkheen sivulla, vapautusta oottaessa, pakkas pikkusen piippaahmaan, johon ravhautin vähän kolinapurkkia ja tuntu tepsivän (jo aikasemmin ennen jotaki toista liikettä haisteli hulluna mattoa, niin viskasin kolinan maahan).. Otin kolhauksen jälkheen askelsiirtymisiä kaikhiin suunthiin, niin ei piipannu siinäkhään vaikka normaalisti piippais, ko haluais jo herkkupurkile.. Pittää askarrella pikku kolina joka kulkee taskussa, koska matonhaistelu ja piippaaminen olis hyvä saaha kokohnaan kurhiin!!

Lopuksi vielä kaukoja seiso-istu-maahan ja heittopalkka, eikä liikkunu sentin senttiä..

Huija, liian hyvä ollakseen totta.. :) Idari on semmonen mihin pittää panneutua. Muita liikheitä tarvii tällä hetkelä lähinnä vain pittää yllä, ja pikkusen viilailla. Huomena aamusta taas reenit. :)