On muuten aika tokopainotheinen tämä meän blogi ollu nyt viimeaikoina, mutta kaipa sitä takkoo silloin ko rauta on kuuma.. :) Tokoa reenathaan useamman kerran viikossa ja tavotheena tällä hetkelä on se maaginen TVA.. Miro on kyllä ainaki nyt reeneissä sen tasonen, että se ykköstulos on oikeasti mahollinen, silloin ko mithään pahempaa virhettä ei tapahu.. Noh, nyt menhään päivä ja koe kerralhaan ja katothaan mihin se riittä.. :)
Mutta siis aamusta taas olthiin treenikaverien kans hallila. :)

Ruutu. Palkkaus ruuthuun ja sitten loppukuviot sen jälkheen. Oli hyvä, vaikka ruudun reunanauhoina oli vessapaperia! :D Näki että Miro mennessä vähän ihmetteli, mutta maahanmeno hieno ja melkein keskelä ruutua.. :)

Luoksetuloja. Takapalkala, ensin seisominen, ja perhään maahanmeno. Molemmat seisomiset muuten ok, mutta toisela kerrala vilkas muuale just ko olis pitäny pyssäyttää, joten vähän meni pitkäksi. Sitten heittelystoppeja ja lopuksi pari suoraa pallopalkala.

Metalli hyppy. Ei valittamista.

Idarissa pallon kans seisomista ja vähän istumistaniin ettei kääntys vinhoon. Pallo (ei namia, jota pittää ettiä) joko etukätheen etutörpöle (tai siitä pari metriä oikealle), tai sitten pallon voi jättää jätön jälkheen. Vapautus pallole vaihtelevissa kohissa. Hyvä reeni ja hyviä vinkkejä saathiin. Esim se, että muistaa ettei turhaa hinkkaa koko neliötä. Pääpaino siinä, että jätön jälkheen vain pieni lenkki, ei koko neliötä, koiraa tarkkaillen, jos liikkuu, sanothaan pysähyskäsky uuesti.

Lyhyet paikallaolot niinko eilenki. Kerran saathiin Miro kiini itteteosta, maata haistelemasta, johon murahus jonka jälkheen ok. Huomena on ryhmäreenit, niin saahaan tähän hyvä harjotus! :) Pittää laittaa Miro jonku ihanan tytön viehreen.. :D

Tunnari, erittäin hyvä! :) Tästä on kyllä niin hyvä mieli nyt. Toivottavasti pyssyyki hyvänä, enkä saa pilattua tätä taas ties kuinka monennen kerran..

Seuraamista. Oikeinki mainiota. Huomitota pittää kiinnittää juoksusta pysähtymisseen, ja pysähyskäännöksistä suohraan liikheele-juttuihin. Pienessä pätkässä juoksua edisti vähän, muuten kohta kai ok, ei ainakhaan huomautettu kentän laijalta.. ;)

Ohjatussa molemmat puolet (ensin vasen, sitten oikea) ja molemmat ok! Ens reeneissä pittää muistaa taas välilä ottaa merkiltä palkittemisia!