Tänhään taas hallila. Otima kisamaisen reenin niin, että ensin paikallaistuminen, sitten kolme liikettä putkeen, jonka jälkheen vasta palkka, sitten toiset kolme ja palkka. Tosi hyvä reeni oli.

Eka sarja Idari, kaukot, ruutu. Idarissa oioin kulmat, enkä kiertäny koko lenkkiä. Seisomisessa tais siirtää sisempää tassua 5 senttiä keskele päin, istumisen jälkheen seuraahmaan lähtö huono, siinä uus seuraa-käsky, istuminen muuten ok, sanoin maahanmeno. Jes-kehu ja silityspalkkaus.
Kaukot m-s-i-m-i-s-m, ei liikkunu sentin senttiä, aivan upeat kaukot! Paitsi että sivulta maahanmeno vähän vino.. :) taas Jes ja silitys.
Ruuthuun merkin kautta ja palkkaus ruuthuun. Jäi vähän taakse, takapuoli viivan päälä, ehkä vähän yliki. Tähän sitten perhään pallonheittoruutuja ja ne oikein hyvät. Kokheessa täytyy sitten olla tarkkana, että missä vaihheessa huutaa Miron maahan..

Toinen sarja ohjattu, hyppynouto, tunnari. Ohjatussa molemmat puolet, ensin vasen sitten oikea. (oikealla myös ruutu jossa kulmamerkit paikallansa). Merkkiä pittää nyt vähän tarkentaa ja reenata, koska jää välilä turhan kauas siitä, vaikkaki 2m:n sätheen sisälä kuitenki.. Vasen nouto hyvä, oikealle käskytin varmuuen vuoksi oikee-tuo, ja hienosti teki, vilkas kyllä ruutua, mutta ei menny sinne, vaan teki oikein hienon noudon... :) Jes ja silitys.. :)
Hyppynouto, ei valittamista. Jes ja silitys.. :)
Mutta sitten se tunnari.. höh.. Poimi ensin oikean, mutta puotti suusta ko haisteli vielä yhtä, nosti uuesti oikean, mutta vaihto vielä väährään.. Siis häh.. oli outo.. Otin suusta pois, en kehunu, en moittinu.. Pieni pyörähys pois ja takasi lähetyspaikale.. liike uusiksi ja toi oikean.. Kehut ja iso palkka taskusta.. Tunnari otethiin sitten vielä viimiseksi liikheeksi, eikä ongelmaa.. Kotona vielä tein niin, että laitoin kahesti oman noin 200 tuulettumassa olheen hajuttoman sekhaan, ja hienosti löyty.. :) Eli vielä ei paniikkia.. Täytyy kattoa huomena uusiksi.

Hyppynoutoa vielä sivusta, niin että olima sekä oikealla, että vasemmalla "puolen" estettä. Oikein hyvät! :)

Luoksetuloja.. Hmmm.. vanhala kaavala, ihan ok.

Huomena täytyy ottaa liikheitä osissa, esim merkkiä, yksittäisiä idari-stoppeja, kaukojen tiheää palkkausta jne. Kaukokäskyissä ajattelin tehä lisäksi niin, että liikkurin sanoessa "matka riittää", käännyn ja heitän pallon, koska parissa viime kokheessa Miro on kattellu ihan muuale ko on ollu ensmäisen käskyn aika.. Josko sen sais tällä korjattua.. Seuraamista ja sen kestoa täytyy kans hinkata huomena.