Tänhään ajethiin reenikaverin kans tokokokheissiin 210km:n päähän Kemijärvele. EVL:aan oli ilmotunu vain kaks koirakkoa, eli me ja meän reenikaverit! :) Koe oli liikuntahallissa, johon oli parketin päälle levitetty matot ja osa kehän pojasta oli punasta "urheilukenttäpojaa". EVL oli ensmäisenä vuorossa, tuomarina Allan Aula. Miro ei tehnyt kyllä parhainpaansa kaikissa liikkeissä, vaan teki omia haistelukuvioitansa (taas), sekä piippaili tai haisteli mattoa liikkeiden väliajat ensimmäisellä puolikkaalla.. Toisen puolikkaan valiajat käyttäytyi hienosti..muistaakseni.. :)

Paikalla istuminen 9, alussa ja lopussa Miro oli haistellut mattoa edessäänsä, mutta tällä kertaa ei ollut kiinnittänyt minkäänlaista huomiota vierustoveriinsa. Haistelu pitäisi kyllä saada karsittua pois.

Paikalla makaaminen 9. Sama homma vähän maton haistelua.

Seuraaminen 9, vaikka omasta mielestäni se oli varsin surkeaa siihen verrattuna, mitä Miro osaa.. Kontakti katkeili, joissain käännöksissä oli hieman löysyyttä, hiljaa piippaili ja muutenki tuntu jotenki lahnalta.. :P Ossaa kyllä huomattavasti paremmin seurata, mutta suuren osan seuraamisen huonoudesta laitan lattian ja uuden ympäristön piikkiin.. Myös muilla koirilla oli "kummallisia" tempauksia seuraamisen aikana, etenkin silloin kun oltiin kehän punaisella alueella.

Idari 10, muuten tosi hieno, mutta seisomassa ollessaan haisteli taas mattoa.

Luoksetulo 10. Vähän olis saanu  olla vauhikhaampi, muuten ei valittamista.. :)

Ruutu 6. Surkeuksien surkeus.. Useamman lisäkäskyn saattelemana löysi kuin löysikin ruutuun, loppuosa hienosti.. Olin varma että menee nollille, mutta armomielinen tuomari tuomaroi meille kuitenkin nuo pisteet.. Outo halli ja kummallinen, hyvänhajuinen mattopohja teki tepposensa.. (Mutta vaikka tämä liike olisikin mennyt nollille, olisi pisteemme siltikin riittäneet 1-tulokseen...)

Ohjattu nouto 8. Merkille lähettäessä tuijotteli liikkuria, siitä huolimatta hyvä merkki. Vasemman puoleinen nouto. Pari metriä ennen vasemman puoleista kapulaa, vilkaisi keskikapulaan ja annoin samantien varmistelevan "vasen" lisäkäskyn ja toi oikean.. Luultavasti olisi tuonut oikean ilman lisäkäskyäkin, mutta halusin pelata varman päälle.

Hyppynouto 10. Ei valittamista. :)

Tunnari 10. Bueno!! :)

Kauko-ohjaus 8½. Hienosti kaikki vaihdot yhdellä käskyllä! :) Mielestäni ei kyllä juurikaan liikkunut, mutta ei se mitään, olkoon tämä vähennys kosto joidenkin muiden liikkeiden huonoudesta! ;)

Tuloksena siis 284 pistettä, EVL1, KP sij 1./2

Hyvä päivä ja palkinnoksi vielä 7,5 kiloa Royal Caninia ja mikä parasta reenikaverimme saivat myös 1-tuloksen, joka oli täysin ansaittu! Hyppynoudon kämmiä lukuunottamatta tekivät todella hienoa työtä!! Jeeee!!! :)
Tästä jatketaan ja ollaan ensi kerralla sitten vielä parempia! Kahden viikon päästä startataan täällä Torniossa kotihallissa.. :) Huominen ja ensi viikko viilaillaan ja sitten otetaan rennosti ennen koetta.. :)


Kuvaamiseen tympääntynyt haistelijakaveri palkintoineen.. :)