Tänhään yhdennessätoista tokokokheessamme meän villeimmätki unelmat kävi totheen, ko saathiin ko saathiinki se kolmas EVL1 - tulos!! Tämähän tarkottaa siis sitä, että saima koulutustunnuksen TK4 ja ko Mirolta löytyy jo ennestään tarvittava näyttelytulos, leivottiin Mirosta TOTTELEVAISUUSVALIO!!!! Siis aivan mieletöntä!! Tuo TVA-tittelihän on virallinen sitten ko kennelliitto sen vahvistaa, mutta eiköhän se sieltä kessään mennessä tule! :) Omakoira-palvelussa kävin jo täyttämässä hakemuksen (miekö muka innokas! :D).. :)

EVL:ssä koiria oli 4 ja tuomarina toimi tarkka, tiukka ja oikeudenmukainen Olavi Pajala. Kyllä oli hienoa valioitua Pajalan kokheessa ja omassa hallissa! :) Miro teki hommia melkein niinko parhaiten ossaa, paikallaoloissa olis taas petraamista ja joihinki liikheissiin sais tulla lissää terävyyttä ja vauhtia, muuten hienoa tekemistä. Liikheet tehtiin kahessa osassa ja taas ekan puoliskon liikheitten välilä oli piippaamista (mutta onneksi ei itte liikheissä, ei ees seuraamisen askelsiirtymisissä ei piipannu). Toisen puoliskon liikheitten välit oli ihantheelliset ja hiljaset ja mieki taisin olla suht rauhallinen. :) Sitten ne pistheet ja kootut selitykset.. ;)

Paikalla istuminen 8½ Oli haistellu maata (ylläripylläri:))

Paikkamakkuu 8 Alussa oli _piipannu_, hei haloo Miro, ei uusia hölmöyksiä kiitos!!! )Varhmaan toinen kerta ikinä ko pittää ääntä paikallaolossa..) Niin ja sitten haisteli taas lattiaa.. :P

Seuraaminen 9 !!!!!!! Miro oli ihan pro!!! Kerran kai oli kontakti tippunu! ;) Mie taas olin totinen ja jäykkä ko kakkapökäle.. :P

Idari 8 Vähän olis saanu olla napakammat stopit, siitä pistevähennykset. Mutta stopit oli siis just Miromaiset, eli ei siis mitkään bortsuvauhtiset.. ;)

Luoksetulo 8 Seisomisessa liusu ko oli liukas alusta, mutta siitä ei sakottanu. Pistevähennys maahanmenon hittauesta.

Ruutu 9, JES JES JES JES!!!!  Tämä meni niin hyvin ainoastaan lopun perusasento oli väljä.. :) Muuten meni sopivaa vauhtia ruuthuun ja oli helppo sinne pyssäyttää. :) Ja taisipa olla likipitäen keskelä ruutua.. :) Ihana koira! ;)

Ohjattu nouto 9, merkille laiskasti ja muutenki meno kapulalle hithaan lainen, muuten hyvä. Pistevähennys menomatkan hittauesta.

Hyppynouto 10 :)

Tunnari 7½ Oli haistellu maata ko liikkuri vei kapuloita olin selkä liikkuhriin päin. Grrrrr!!!! Lisäksi Miro karkas kapuloile jo liikkurin "käsky"-sanasta.. Eli oli jo puoliksi ylhäälä ko sanoin "oma".

Kauko-ohjaus 9 Alun maahanmeno hias ko katteli samala tuomaria joka käveli eestä samhaan aikhaan ja sitten oli yhessä vaihossa (istu-seiso) inasen kai liikkunu.

Yhteensä siis 276 pistettä, EVL1, TK4, ja luokkavoitto.


Ihan mieletön päivä!! Ei ollenkhaan huonosti koirakolta, jonka ei pitäny iki kuuna päivänä mennä ees tokon alokasluokhaan.   

Mutta sitten mennee vähän oscar-gaala tyyhliin, mutta on ihan pakko, koska kahestaan Miron kans me emmä olis tähän ikinä päästy, eli Kiitos reenikaverit! Kiitos kaikki te jotka oletta jaksanu meitä neuvoa (Eräski hätäapuneuvo-puhelu on Tampehreenki suunthaan tässä matkan varrela soitettu! ;) Ja ilman perropentuporukan "alkeiskurssia" kesälä -06, ei varhmaan oltais tokon syrhjään ees jääty koukhuun.. :)  )  Kiitos kaikki jotka oletta meitä kannustanu sekä muutenki ollu hengessä mukana! Kiitos perhe! Ilman meän ihanaa ihmislasta, en olis päässy treeni(äitiys/hoito)vappaale ;) ja ilman tuota "parempaa puoliskoa" olisin olisin joutunu paljon useammin pitähmään tuota pikkumiestä mukana reeneissä..Kiitos, että saan rampata "aina niissä koirajutuissa"! ;) 

Ja vielä viimisenä, muttei vähäisimpänä, kiitos kasvattajalle, että sain tämän ihanan super-koiran!!!

  Halit kaikile!!

Me alama nyt Miron kans vähän herkuttehleen juhlan kunniaksi! ;)


Tässä vielä ryhmäpotretti kesältä -06. Täältä lähti meidän tokoharrastus liikkeelle. Vesikoirapentujen (tai teinien) alkeistoko-ryhmä.. :) Takarivissä Miro minun sylissä.. :)