Sain tänään läjän kuvia maaliskuun toko-kokeesta, jossa Miro valioitui! Ja onpa kyllä mukavaa kattottavvaa, mitä nyt oma naama on ko myrkynsyöny, muuta niitäpä kuvia mie en tähän laitakkaan! :D Mutta Miron näyttää hyvältä. Pimeähkö halli tuo haasteensa kuvaamiseen, ja siitä huolimatta kuvaaja on oikein onnistunut. Kaikki kuvat on ottanut Saara Kangasniemi ja oikeudet kuviin ovat hänellä!

Kaunis kiitos Saaralle kuvista!!

Seuraaminen

 

Idari

 

Ruutu

 

Hyppynouto

 

Kaukoista vielä yks kuva.. :) Ihan vain siksi, että Miro on niiin kivan näkönen siinä! ;)

Elikkä tämmösiä otoksia! :) Jee! Olen niin onnellinen, että sain tokoilukuvia, koska tavallisesti olen itse kameran takana, eikä silloion voi itseä kuvata! :) Joten kiitos vielä Saara!

Tuon tokokokeen jälkeen pidettiinkin monen viikon totaalinen treenitauko. Perjantaina ja eilen ollaan sitten käyty hallila ja Miro teki oikein kivasti hommia! Agilityä on kans otettu monen kuukauen tauon jälkeen ja seki on menny tosi kivasti. Mie olen aatellu ihan tosissani, että jos joku lainaohjaaja olis kiinnostunu kokkeilla Miroa, niin olis aika siistiä kattoa, miten Miro menis kunnon ohjaajalla! Joten lainaajat ilmoittautukaa! ;) Saatta oivan kisakoiran testattavaksi! ;)

Kun eteläsuomi nauttii jo lumettomista metsistä, me täällä odotellaan, että nuo viimiset 30-50 cm sulais pois ja päästäis sotkeen veren kans.  Josko sitä uskaltautuis (ja mahtuis) mejä kokeeseen tänä kesäna! ;) Intoa kyllä riittäis.. :)