Tänhään startattiin Miron kanssa Rovaniemellä. Maxi1-koiria oli ilmottautunu 9. Aamula kävimä omala kentälä ottamassa parit kepit, puomin ja renkaan.. parin minuutin esilämmittely ennen ajomatkaa.. :)

Eka rata meni super hienosti! Harmittavasti yks rima tuli alas ja siitä 5 vp. Aika jäi melkein yheksän sekuntia alle ihanneajan ja tällä suorituksela sijoituttiin luokkamme kolmanneksi! :) Kontaktit oli mainiot ja muutenki palaset oli kohillaan. Kepit Miro haki taas hienosti, vaikka keskiviikon treeneissä oli jotaki ihme säätöä ja jäi ekaan keppiväliin pällistelemään ja jatko sitten ihan hissukseen.. Mutta tänään oli siis hienot kepit.

Toisella radalla HYLkäyksen aiheutti allekirjoittaneen ohjausvirhe 4.-5. esteillä. Pistin Miron putkeen, mutten jääny ottamaan sitä sieltä vastaan, ja siitä johtuen M jäi selän taakse, ajautu hypyn ohi ja lopulta hyppäsi sen väärin käsin. Ihan oma moka! Toinen kämmi radalla tuli pussilta, joka aiheuttikin tänään useammalle ykkösluokan koirakolle harmaita hiuksia. Miro teki saman, minkä moni muuki ja pyörsi keskeltä pussia takasi ja pussi niin ruttuun, ettei siitä olis päässyt norsukaan läpi. Noh koska tiesin hylyn jo tulleen, oikaisin pussin ja otimme sen uusiksi, ja ei ongelmaa. Loppurata oikein kivasti.

Kotia tullessa kurvasimme vielä kentän kautta ottamaan pussisulkeiset, eikä siis minkäänlaisia ongelmia, paitsi pari kertaa kun tahallaan jätin pussin jonkin verran (vahingossa liian paljon) huonommin, että M oppis puskemaan läpi, vaikka meno tuntuiskin tahmealta. Noh pari pyörrettä takaisin kun pussin suu ei auennutkaan, mutta heti perään hieman suoremmalla kankaalla hyvät läpimenot. Miro ei siis ota takapakeista nokkiinsa vaan menee sata lasissa tulta päin. :)

Tiistaina starttaamme vielä Keminmaassa kahden startin verran ja sitten seuraavat startit tehdään luultavasti vasta ens vuoden puolella kun mahani palautuu entiselleen. :) Kesä treenaillaan kevyesti. :)