Yleisuupumus on laiskottanut, enkä ole saanut aiemmin päivitettyä Keminmaan tuloksia tänne.. :P Mutta nyt lyhyt referaatti starteista.

Eka rata oli agirata. Hienosti meni muuten, mutta kolmannella esteellä ohjasin taas huonosti ja vedin Miron ohi hypystä, josta vitonen. Loppurata taas kivasti, hyvät kepit, hyvät kontaktit, kivoja irtoamisia. Tuloksena 5vp, -5,35sek, sij. 5./16.

Toinen rata hyppyrata, jossa oli luvassa juoksemista!! :P Hirvitti jo etukätheen tämän mahan kans.. Ja ylläri pylläri, tein saman virheen ko ekalla radalla, eli vedin Miron ohi yhdeltä hypyltä ja taas vitonen. Muuten Miro irtosi hienosti ja ootteli käskystä hidasta isomahaista ohjaajaansa! :D Ihana koira! :) Tuloksena radalta siis 5 vp, aika -2,72 sek, sij. 4./14. Edistystä on siis tapahtunut: Ei yhtään hyllyä Keminmaasta!! :D

Hyppyradan jälkeen pisteli masuun aika tylysti, eli taitaa olla korkea aika lopettaa tämä liitely tältä vuodelta.. :) Mutta onneksi, seurakaverin pienen töytäisyn avustamana ;) saatiin Mirolle lainaohjaaja!! Ihan huippua! :) Jenna on nyt käynyt neljä kertaa Miron kanssa treenailemassa ja hyvin lähti Miro Jennan mukaan. Ekalla parilla kerralla touhuili väliajat vähän omiansa (nuuskutteli kenttää jne) ja radalla sikaili renkaalla, mutta nyt se on jo oppinut, että Jennalle on turha värkätä! :) Kyllä tästä parista vielä hyvä tullee! Saa nähä saanko loppuvuodesta enää koiraa omaan käyttöön laisinkaan! ;)
Keskiviikkona kävin Miron kanssa treenailemassa kontakteja ja keppejä. Tuskailin sitä, että Miron kanssa ei kestä jäädä kepeillä yhtään jälkeen, koska keppien suoritus loppuu kuin seinään. Perjantaina kokeiltiin Jennan kanssa samaa ja pohdittiin, miten yksin etenemistä voitaisiin opettaa. Aluksi kokeiltiin niin, että mie menin pallon kanssa keppien loppuun, ja Jenna ohjasi takaa kepeille, ei onnistunut, ei sitten pätkääkään. Sitten pohdittiin lisää, että miten kannattaisi tehdä.. Ajattelin kokeilla vielä vähän ja tein niin, että jäin jälkeen vasta pari-kolme keppiä ennen loppua ja palkkaus pallolla. Sitten sama juttu hieman aiemmin ja aiemmin ja hetikohta Miro meni kuin menikin kepit ihan itsenäisesti alusta loppuun, niin että itse jäin seisomaan keppien alkuun!! Olimme Jennan kanssa ihan ihmeissämme! Miro näytti ihan siltä, että "olisitte vain kertoneet jo aiemmin, että mitä olitte vailla!" Ei voi tehdä oikein, jos ei kerrota!. :) Mutta toivottavasti tämä ei ollut vain hetkellinen ahaa-elämys, vaan ensi kerralla Miro vieläkin osaa homman.. :)

Sitten vähän verijuttuja. Viikko sitten tehtiin 600m n 15h vanhentunut jälki. Mutta Pertun veljenpoika ja serkku oli käyneet sotkemassa jäljen alkupään totaalisesti seikkailemalla alueella, grrrr.. Noh, alku meni ihan höpinäksi ja ja tuli useampi hukka.. :P Makuiden ilmaiseminen oli ihan ok. Yhdessä kohtaa, missä mie, jäljen merkkaaja ja Perttu, sienen vetäjä olimme kulkeneet eri kohdista, Miro jäljesti minun menemää reittiä! Siis voi kökkö! Tuli vain mieleen, että onkohan se sitten aina jäljestänyt minun ja veren sekoitushajua pelkän veren sijasta.. Nyt täytyy ottaa enemmän muiden vetämiä jälkiä..Saa vain nähdä kenet saan jälkiä tekemään.. :( Taidetaan sittenkin siirtää mejä kokeet hamaan tulevaisuuteen, voi pe..se.. :( Noh, täytyy nyt kattoa miten seuraava jälki mennee..