Lauantaista asti ollaan oltu reissun päällä ja mukavaa on ollut. Miro on saanu tutustua niin Ähtärin eläinpuiston kuin Tuurin kyläkaupankin koiraparkkeihin. Ähtärin koiraparkki oli erinomainen, häkkien välit olivat koko matkalta vaneria, etteivät koirat päässeet nokatusten. lisäksi eläinpuiston hoitajat huolehtivat vettä häkkien luo ja kävivät muutenkin tarkistamassa tilanteen aika-ajoin. Lukittavissa häkeissä oli katos ja ne muutenkin sijaitsivat varjoisessa paikassa. 10 pistettä ähtärille! :) Miro sai häkkeillä siellä kahteen otteeseen kun me ihmiset ihmettelimme karhuja. Lauantaina naapuriksi sattui hauskasti kaksi perroa! :)
Tuurin häkit eivät olleet yhtä luottamusta herättäviä, nekin sai lukkon, mutta häkkien väliseinät olivat katososuutta lukuunottamatta verkkoa, joten koirat pääsivät nokatusten. Tämä vähän jännitti ja kyläkauppa tulikin vain nopsaan oikaistua läpi. Häkeille palatessani, Mirokin olikin saanut naapurin, mutta Miro istui rennon näköisenä varjossa, eikä piitannut lapsia haukkuvasta pikkupystykorvasta tai muusta hälinästä. :)

Mutta sitten eilen päästiin katsomaan iki-ihania pentusia, oih ja voih!  Kiitos Soile ko saimme "kiljusen herrasväkenä" käydä pentuja katsomassa.. Toivottavasti emme aiheuttaneet liikaa ressiä! :/ Lähtiessä tajusin, että tulikohan pentuja "lulluteltua" liikaa.. :(


Helmi-mummu ja mummun suosikkipentu :)

Loppuun pari kuvvaa lomailevasta iskästä.. :)