Tässä on ihan kuin vahingossa vierähtänyt pari kuukautta edellsestä päivityksestä. Syykin on hyvä, vaikkei  nyt oikeasti selitä näin pitkää hiljaiseloa, mutta pari ensimmäistä viikkoa siitä ja loput taitaa mennä laiskuuden sekä aikaansaamattomuuden piikkiin. ;)
22.9., eli kolme päivää Keminmaan kisojen jälkeen (joiden tulokset seuraavassa kappaleessa ;) perheemme kasvoi suloiselle tyttövauvalla! Jennalle olin luvannut, että ennen Keminmaata en vauvaa tee, ja lupauksethan on pidettävä! ;)
Mutta sitten asiaan eli..

...MIRO ON NOUSSUT KAKKOSIIN!!! JEE JEE, ja mikä vielä hienompaa, kakkosista on jo kaksi LUVAa taskussa, toinen agiradalta ja toinen hyppäriltä. :) Keminmaan kisat menivät siis uskomattoman hienosti. Lauantain 18.9. ekasta startista Jenna ohjasi Miron hienosti nollatulokseen ja nousu kakkosiin tapahtui heti. Päivän toinen startti meni siis jo kakkosluokassa, ja sieltä tulla tärähti ensmäinen kakkosluokan LUVA! Upeaa menoa!! :)
Sunnuntaina 19.9. oli vuorossa agi ja hyppyradat. Agirata meni hyllyksi, mutta hyppyradalta tuli hienosti jo toinen kakkosluokan LUVA. LOISTAVA VIIKONLOPPU!!!!  Jenna ja Miro oli jäätäviä! ;)

Sitten tulikin parin kuukauden kisatauko, jonka aikana parivaljakko on reenannut tehokkaasti. Viime viikonloppuna ekat kisat tauon jälkeen Oulussa menivät penkin alle. Kisat olivat maneesissa, ja ekassa startissa puomilla hajut veivät Miron keskittymisen, jonka jälkeen Miro sujahti väärään päähän putkea, koska ei vain kuunnellut Jennaa. Ennen starttia Miro ei selvästikkään ollut vielä kääntänyt aivojaan kisa"moodille", ja sekin vaikutti suoritukseen.
Ennen kakkostarttia otettiin käyttöön toisenlainen valmistautuminen. Pidin Miroa koko ajan ja luovutin sen vasta juuri ennen starttia Jennalle. Myös narupallo haettiin tällä kertaa lämmittelyyn mukaan ja kaiken kukkuraksi Miro sai seurata rataantutustumista kehänreunalla. Nämä valmistelut onnistuivat ja Miro oli olemukseltaan juuri sellainen kuin sen kuuluukin ennen starttia olla! Jes. Harmittavasti vain rata hylkäytyi kolmannelle esteelle, kun Miro ohjautui puomille hypyn sijaan.
Jenna sanoi, että hän oli kääntynyt katsomaan, että tuleeko Miro (koska juurikin pelkäsi puomin houkuttelevan) ja samassa Miro otti otti suunnan Jennan rintamasuunnasta, joka johti puomille (vaikka jalat veivätkin hypylle). Jenna epäili, että jos olisi luottanut koiraan ja siihen että kyllä se perässä tulee, niin virhettä ei olisi tullut. Mutta lehmätkin lentäisivät jne! ;) Taas opittiin uutta, joten ei turha reissu tämäkään! :)
Muuten rata oli mennyt hyvin ja vauhdilla!!!

Mirolla tuntuu olevan niin treeneissä kuin kisoissakin tyyli, että eka rata menee huonosti, mutta toinen sitten vallan loistavasti. Tämä kun jollain keinoin saataisiin korjattua, niin jes! :) Seuraavat startit ovat sitten kotikisat Kemin junkohallissa kahden viikon päästä, jolloin Jennalla on iso urakka edessä, koska kisaa sunnuntaina sekä omalla koiralla että Mirolla kolmen startin verran, yhteensä siis kuusi starttia! Huh! Ei riittäisi minun kunto moiseen! ;)