Miro on Tornion kennelkerhon Vuoden 2010 Tokokoira II ja Vuoden 2010 Agilitytulokas II, ikuinen kakkonen siis. ;) Lisäksi Miro palkittiin Tokovalioitumisen johdosta. :)


Miro agin "kakkostulokaspystin" ja hienon tokovaliopalkinnon kanssa :) Tokokoira kakkosuudesta ei pystiä saatu, (vihivihi Torkkin seura ja palveluskoirajaos! ;) :D)

 

Sitten terveysasiaa. Miron korvat ovat jo aikasta hyvät. Molemmissa korvissa on vain yksi pieni rupikohta jäljellä, muu korvanlehden iho on parantunut hienosti. Korvatippakuurin lopussa korvat lehahti yhtäkkiä huonomman näköiseksi ja rinnassa ja kaulassakin oli jo jälkiä rapsuttelusta ja merkkejä rapsutuskohtien tulehduksesta. :( Maanantaina käytiinkin sitten toistamiseen lääkärillä korvia näyttämässä. Korvista otetuissa näytteissä ei varsinaisesti enää mitään näkynyt, mutta Miro sai vielä varmuuden vuoksi antibioottikuurin, kortisonipiikin ja lempeän korvienpuhdistusaineen sekä hunajasalvaa. Korvat ovatkin nyt melkein entisellään. :) Rinta ja kaula on myös ihan kunnossa, ei ruven rupea ole jäljellä. Nyt vain seuraillaan, ettei korvat huonone enää uudestaan. :)