Tänhään otin tuossa pihala vähän tokoa ja voi että ko tuntuki mukavalta, niin minun ko Mironki mielestä. ;) Ei se ihme, että tämä on meile SE laji! Kiva, kiva, kiva!!!

On se vain kumma otus tuo koira. Pari viikkoa sitten otethiin muutama liike ja sitä ennen oli vuoden tauko ja silti tuo apina muistaa kaiken ja tekkee niin hienosti!  Tokihan viilaamista löytyy ja vähän täyty jotaki hienosäätöjuttuja muistella, mutta wau, ihana koira!


munmuru

Pikku-ruutua naksuttelin sisäänmenosta/viivojen sisälä olosta ja mukavasti meni pitkältäki matkalta, mutta ei otettu koko liikettä tai isoa ruutua. Ohjatun otin kahteen kerthaan molemphiin suunthiin, oikein hyvä ensmäistä lukuunottamatta (meinas hakea keksimmäisen ko ei nähny vasenta kapulaa). Hyvät stopit merkile ja vauhdikkaat palautukset.
Perusasentojen ja askelsiirtymisten viilaamista naksutellen. Seuraamispätkiä ja jättöjä uudella idarin z-kaavala, mutta ilman törppöjä. Seuraamiskohta ja kontakti hyvät. Asennot yhtä lukuunottamatta oikein ja jättojä otin _monta_. :) Ensmäisellä ohikävelyllä meinas lähteä matkaan, mutta sitten muisti että miten se menikään. :)
Kaukokäskyjen asentovaihtojen naksuttelua, etenki seiso-istu ja istu-seiso. Vähän tassuttellee ylösnousussa toisella takajalalla, mutta s-i vaihdossa pyssyy aika mukavasti (lyhyellä matkalla) takajalat paikallaan.
Tunnari, liikkeenomasesti, täydellinen suoritus, jes. :) Ja mikä hienointa: maltoin olla ottamatta "vielä kerran". :D

Että tämmöstä tällä kertaa. Syksylä vois kyllä käyä kokkeilemassa tokokokheessaki. :)


Pallonpellaaja :)