Jo varmaan vuoden-kaksikin olen miettinyt, että josko Mirolta puottaisi jossain vaiheessa pallit pois. Ja nyt kun Mirolla on jälkeläisiä kahden pentueen verran, asia on pyörinyt enemmän ja enemmän mielessäni. Periaatteessa Miro voisi vielä yhden pentueen verran lisääntyä, mutta mikään pakko se ei tietenkään ole ja jos Mirolta kysytään, niin haluaisi se taatusti matadoriksi.

Miro elää voimakkaasti hajumaailmassa ja se voisi loputtomiin lipitellä ja maiskutella narttujen pissoja. harrastuksissakin monesti saatetaan keskittyä haisteluun juuri silloin kuin ei pitäisi. Yhteislenkeillä tuo on aika mahdoton, kun on jotain tyttöä jatkuvasti ahdistelemassa. Libidoa siis piisaa. Myös toisille uroksille pullistelu olisi kiva saada vähenemään.  
Lisäksi olen jo pitkään harkinnut toisen vesikoiran ottamista ja ehkä vuoden kuluttua asia on ajankohtainen. Tällä kertaa olen ajatellut ottavani nartun ja viimeistään siinä vaiheessa jos/kun narttu meille tulee, Miro pääsee eläinlääkärin juttusille. :)

Noh, nyt vein sitten asiaa sen verran eteenpäin, että tänään nenäpunkkilääkettä hakiessamme, Mirolle laitettiin Tardak-hormonipiikki, joka mahdollisesti voi laskea kiihkoa naisten perään. Kaikillahan tämä ei vaikuta toivotulla tavalla mutta toisilla vaikutus se antaa pientä suuntaa siihen, että miten kastraatio tulisi koiraan vaikuttamaan. Katsotaan kumpaan ryhmään me kuulumme. JOS piikki vaikuttaa niin kuin toivon, voi sen huomata parin-kolmen päivän kuluttua ja vaikutus kestää pari-kolme viikkoa.
Jos "testin" olisi halunnut ottaa varman päälle, olisi Mirolle voinut laittaa implantin (kemiallinen kastraatio), jolloin vaikutus olisi ollut varma, mutta sitten olisimme olleet puoli vuotta karensissa virallisista kilpailuista ja kokeista. :(

Mutta nyt mennään tällä ja syksymmällä katsotaan tilannetta uudelleen. Ainakin siihen saakka Miro saa esitellä rauhassa rakkaita palluroitaan ;)