812446.jpg

Nyt onki päässy jo vierähtämhään vähän aikaa siitä ko olen viimeksi ehtiny kirjottaa, tuntuu ettei uuen työn opettelemisen ohessa milhään jaksaisa perehtyä tämmösseen varsinkhaan ko kotona ei ole laajakaistaa. :) Mutta nyt kirjotan muutaman laatikollisen tekstiä ja laitan kuviaki. Mie laitan ainaki hakureenijutut erikseen omhaan laatikhoon, ettei tule liian pitkää yhtenäistä pätkää.. :)

Mutta sitten niihin Miron kuulumissiin.. Miro harrastaa täälä täyspainosta maalaiskoiran elämää.. Toisin sanoen syö hevosenkakkaa ja lehmien rehua.. Ah ne on Miron mielestä niiiin herrrkullista.. Ja yök että sen suu haiseeki sitten pahale. :P

Miro on tehnyt tuttavuutta navetan asukkeihinki, mutta vain niihin piehniin millä ei ole sarvia eikä siksi niin vaarallisia.. :) Miro monesti katoaaki johonki ja etittäessä se löytyy navetasta tekemässä tuttavuutta vasikoihin, varsinki nyt ko se uskaltaa yksin ohittaa kulkureitilä olevat kaameat sarvipäiset "portinvarijat".. :)

812439.jpg

Miro ja vassu..

Eilen illala Miro teki tuttavuutta hirven kans. Hirvestä meile ystävällisesti ilmotti Karhukoira Kamu haukkumalla pellole päin.. Noh, menthiin sitten kattohmaan että mikä se Kamua haukuttaa ja Hirvihän sielä pellon reunala nökötti.. Hirvi lähti liikheele ja näytin Mirole, että "mikä sielä".. Ja Mirohan heti hoksasi sen ja lähti perhään niin lujjaa ko jaloista pääsi. Hirvi paineli methään piihloon ja Miro perässä ja katosi vähäksi aikaa näkösältä.. Kohta Miro tuli takasi ja kiersi paikhaan missä hirvi oli seisonu ja jäljesti vielä tyylikhäästi hirven kulkureitin mettän reuhnaan. Saa nähä saatasko Mirtsusta vielä hirvikoiraki, kovasti se ainaki sitä kiinosti, tuntu ettei saaha sitä milhään takasi sisäle.. :D

Viiko sitten käythiin sukujuhlissa muistelemassa miltä tuntuu olla ihmisvilinässä ja hyvin Miro viihty. Paljon herätti ihmisissä kummastusta hassu-turkkinen koira ja niin pienet ko isotki halus tehä tuttavuutta afro-tukkasen karvakorvan kans ja sehän sopi Mirole.. Tyynen rauhallisesti se istu ja otti vasthaan rapsutuksia uppo-ouvoilta ihmisiltä ikähaitarilla 2-80.. :) Lopun aikaa se yritti iskeä Iines parsonia, mutta ei neiti oikein ymmärtäny espanjalaisen miehen ihanuutta.. ;)

Ja vielä kuvia kesän ainoalta hellepäivältä jolloin ihmiset teki heinää ja Miro istuskeli valhmiitten pallojen päälä tai jahtas matalalla lentäviä pääskyjä.. :)

812438.jpg

hiii--

812436.jpg

--opp..

812435.jpg

pääsinpäs.. :)