Tänhään käythiin Miron kans korkkaamassa meän voittajaluokan ura.. :) Keli oli todella tuulinen ja tämä oli meän ensmäinen ulkokoe, tuomarina Piritta Pärssinen. Ja mukavastihan se meni.. Liikheestä istumisen nollautumisesta huolimatta saathiin 234,5 pistettä ja VOI2 tulos, jee! :) Vaikka tuo istumisen epäonnistuminen harmittaa, niin kokonaisuuessaan olen Mirhoon ja itheeni tosi tyytyväinen.. :)

Paikkamakkuussa annoin maahanmenossa tuulesta johtuen (arvelin ettei kuule) vartaloavun ja alussa Miro oli nuuskinu hetken maata, loppu ok. 8,5 pistettä.

Seuraamisseen olin tyytyväinen. Oli Miron seuraamiseksi oikeinki mukavaa menoa. 8,5

Se istuminen.. Teki hienon liikheestä seisomisen.. 0

Luoksetulon eka stoppi Miroksi hyvä, maahanmeno hias ko piti tuijotella katsojia, mutta ihan hirveästi ei valunu. 7,5

Ruutu muuten ok, paitsi että pari metriä ennen ruutua löi nenän maahan ja "jäljesti" ruuthuun, vähän hithaanlainen maahanmeno, loppu ok. 8,5 Ai niin, ruudun reunanauhat oli keltaset ja maa täynä keltasia lehtiä, ei ollu mikhään helpoin bongattava. Onneksi kuiten oli oranssit nurkkatörpöt! :)

Metallinouto ok, palautti ravila ja mie tein kuulema vasemmalla käelä pikkiriikkisen avun Miron tullessa sivule. Tämä tapa täytyy karsia, tein sitä useammassa liikheessä, eikä Miro mithään apua tarvi!! 9

Hyppynouto ok. Kapula pomppi himpun verran vinhoon ja hetken jo eppäilin, että palatessa kiertää, mutta hyppäs onneksi! :) 9,5 

Tunnarissa haisteli ärsyttävästi maata koko kapulan hajustamisoperaation ajan, ja vielä kapuloile lähettäessä nokka oli maassa.. Olin varma että jouvun antahmaan kanks käskyä, mutta ei, nousihan se pylly maasta ja taas käveli maata haistellen pari metriä ennen ko suvaitti mennä tunnarikapuloile. Sielä siisti haistelu ja oman toi! JES! Mutta tuo haistelu liikheen alussa, är-syt-täv-vää!!! (ihana outo kenttä ja uuet hajut, grrrr) Tästä 6 p.

Kauko-ohjauksessa liikku kolmannesrungonmitan verran, mutta kaikki vaihot muuten ekala käskylä ja hyvälä ilhmeelä.. Täytyy treenata, seiso-istu ja istu-maahan vaihtoja erityisesti. 8

Kokonaisvaikutukseksi 9,5, hyvvää yhteistyötä kivala ilhmeelä! :) Vaikka kaikki välit oliki maan haistelua.. hitsi että oli ärsyttävvää..

Koko kohellus on kuvattu nauhale, ehkä joskus saan sen ajettua konheele, katothaan.. ;) Kiitos Kanerva kuvvaamisesta!