Tänhään kävimä hallila reenailemassa taas tokoa. Ihanaa ko on lämmin halli missä reenata näilä paukkupakkasilla! :)

Ruutu kisamaisesti alusta lophuun, eikä voi sanoa muuta ko melkein täydellistä!!! Miro hyvin merkile, ruuthuun maahan ihan keskele, vain seuraamisseen tulossa vetäs metrin ohi ja sitten nätisti seuraahmaan jossa pikkusen edisti. Jes!

Paikalaolot istuen ja maaten, kisumisupurkki portin ulkopuolela ja hvyin ainaki nyt tuntu toimivan eikä pahemmin vilkuillu naapureita.

Ohjatussa jätethiin tahallaan ruutumerkit paikalheen ja haetutethiin ruudunpuoleista kapulaa. Mirohan meinas mennä kolmesti ruuthuun, mutta sitten murahus josta palas takasi ja uus yritys.. Kolmannella kerrala pyssäytin ja yritin ohjata uuesti nouthoon, mutta ihan huono, ei muka milhään bongannu laitimmaista kapulaa ja kävi nostamassa keskimmäistä. Lopulta pyssäytin Miron ja kävelin sen viehreen ja käänsin sen pään kapulaa kohti ja sanoin tuo ja löytyhän se sitten vihdoin.. :D
Sitten kaks perättäistä onnistunutta vasemman puohleista noutuoa käskyttäen "vasen-tuo" ja hyvin toimi vaikka molemmilla tuntu taas suuntaavan ruuthuun mutta kurvaski kapulalle tuo-käskyn kuullessansa. Lopuksi oikean puohleisen haku, ei ongelmia. :)

Tunnari. Vanha tuttu juttu. Eka väärät kasassa, oma sivussa oikealla puolela. Ensin haisteli väärät jonka jälkheen haisteli yksinäistä ommaa ja toi sen. Perhään kisamainen ympyrässä, oma kello kolmessa, ei ongelmaa, paitsi että hölläsuisena puotti kapulan pallautuksessa kapulan minun kengile, mutta korjas ihan itte.. :)

Seuraamista. Aikasta hyvvää, kai.. :D Kerran meinas edistää, mutta muuten oli oikeassa kohassa. Hienosti jakso ja maltto vaikka otin aika pitkän kaavion. Jes!

Luoksetulon stoppeja nakkia heittelemällä. Aika hyviä Miroksi. Yhen taisin ottaa takapalkala ja seki hyvä.. :) Luoksetulon maahanmenoja pallopalkala ja vieläki pakkaa jättähmään pyllyä pari senttiä ylös.. Pittääkhään sille kasvattaa turkkia, ettei tuomari huomais.. :D

Sivulta maahanmeno on kyllä edistyny huimasti. Pallopalkala olhaan sitä reenattu ja on saatu siihen kivasti jo vauhtia. :)

Sitten ei kai otettu muuta.

Viime sunnuntaina pääsin reenaahmaan viehraitten koirien kans, viehraassa paikassa! Oli hyvä reeni, kiitos ko sain tulla! :) Alussa oli havaittavissa kovakorvasuutta. Paljon hajuja ja reenikaverina just juoksunsa lopettahneet ihanat tytöt ja kaks urosta, mutta yks pallautus hihnaan toi korvat vähän paremmin toiminthaan.
Paikala istuminen ok alkusählinkien ("hei muru, käytsä usein täällä"-->kiikutus pois kentältä ja homma uusiksi) jälkheen. Kisumisut "kehän" ulkopuolela.
Ruutu hyvä, mitä nyt itte pilasin liikaa kehumalla ja omila elheilä niin, ettei pysyny sisälä niin kauan että olisin ehtiny ruuthuun saakka palkkaahmaan.
Ohjatussa noudossa vasemman haku ja aika lähelä oikealla sivula erinomasena häiriönä valkkari uros, valkkarin omistajan toimiessa liikkurina. Ja hieno oli nouto, jes.
Tunnarissa meinäs pöljäillä ko käytti selvästi tilaisuuen hyväksi ja haisteli ihan omiansa, ei siis kapuloita. Tuttu kaava, oma vääräläjän takana. Miro hyvin kapuloille, mutta keskitty maan haistehluun. Selvästi tietää, että tähän liikheesseen kuuluu haistelu, eikä siitä kielletä ko vain on tekevihnään töitä. Lopulta käskin uuesti "oma" -ei vaikutusta. Kutuin takasi, uus lähetys, ei ongelmaa. Sitten kisamaisesti. Eka lähetykselä oli taas omissa maailmoissa ja olis halunnu lähteä tekehmään tuttavuutta tyttöihin.. :P Sitten vain alusta, uus lähetys ja ok.
Seuraamista otin pätkissä ja merkkiä pallopalkala. Ei kai muuta. Muutaman kerran jouvuin reenien aikana korothaan ääntä ja muistuttahmaan Miroa, että täälä olhaan hommissa, eikä vain pällistelemässä.. :)

Hyvvää häiriöreeniä saathiin kyllä! Kiitos vielä siitä! :)