Miro pääsi karvoistansa heinäkuun vikana päivänä.. :) Taas meilä siis asustaa ruma pieni nahkarotta! :D Ihan nuin lyhyeksi en olis turkkia halunnu vettää, mutta vielä en ole saanu sitä uutta terrää, joka jättää sen vajjaan sentin turkin.. Noh, onneksi se ensmäinen muotoja pehmentävä sentti kasvaa melko pian..

Pakko oli kuitenki Mirtsu nyt ajella, koska kahen viikon päästä (16.8.) menhään Pelastuskoirien haun loppukokkeissiin Ouhluun. Lähtö tuli vähän yllättäen, sillä vasta nyt loppuviikosta sinne luppau´uthiin.. Menhään vähän niinko täyttökoirakoksi sinne, koska loppukoekoirakoita tarvithiin testaajakokehlaitten testattavaksi..
Kesälä ei olla kauheasti päästy reenaihleen, ja tämä minun alati kasvava maha pakkaa jo vähän hiastahmaan vauhtia, joten menhään hakheen hyvät reenit.. ;) Jos oikein hyvin mennee, niin hyvälä tuurila son mahollisuus päästä päiväkokheesta läpi, mutta pimeäkoe mennee toennäkösesti penkin alle.. Mutta ei se mithään!! :) Alunperinhän tavotheena oli mennä loppukokheesseen vasta ens vuen puolela.. :) Joten sitten yritethään uuesti.. :)

1791581.jpg