Eli siinä tiivistettynä meän tämän illan agiliitelyt.. Koira olis niiiiin PRO!! Mutta ko sitä on siunattu maailman huonoimmalla ohjaajalla, sori Miro!

Siis miten vaikeaa on opettaa koirale keppejä. No ei yhtään jos sen ossaa, mutta mie ossaan olla vain huono. :D Liikaa liikkuvia osia. Ko pitäs yhtäaikaa pittää rintamasuunta etteen, ohjata käelä, hokea "kepit,kepit", pittää vauhti sopivana, olla tarpheeksi kaukana, ettei olis koiran tielä, jne, niin ei vain onnistu!! :D Voi luoja että on urpo olo! Sitten ko pyysin koulutusohjaajaa näyttähmään Miron kans, niin Miro teki kaks täydellistä kuuen kepin sarjaa!! Sääliksi käy tuo Miro ko on tämmönen pönttö ohjaajana.

Sitten puomia. Mie olen auttamattoman HIAS!!! Minun piti jättää Miro puomin alkhuun ja mennä itte seissoon jo puomin laskevan osan kohale, ja sieltä käskeä puomile, että ehtisin jarruthaan alastulon kontaktille.. :P Siis ei tule mithään..

Rengasta otin sitten kans. Kerran pujahti renkhaan alta, mutta muuten hyvä harjotus.

Sitten otethiin vähän rattaa. hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy U:n-malhiin aseteltuna. Muuten hyvä, mutta ohjaaja taas ihan syvältä! :D Ja Miroki alko jo väsyhmään. Mie olin hias ja huonokuntonen, enkä osannu käskyttääkhään oikehhaan aikhaan..hitto että onki vaikeaa.. :)

Mirhoon olin tosi tyytyväinen. Nyt oli eka kerta että reenathiin ilman hihnaa ja hienosti pysy hallinnassa ja kuulola vaikka kentälä oli yhtä aikaa monta koirakkoa eri juttuja reenaamassa. Pari kertaa meinas häippästä muita morjestahmaan, mutta heti tuli takasi ko käskin. Välilä tuijotteli mitä muut tekkee, mutta ei lähteny mihinkhään.. Ihana Miro!!   Mummuru!