Eilen käythiin kentälä ihan koko perhheen voimin, harvinaista herkkua!  :) Miehen avustuksela otin tunnaria. Ensin väärät läjässä ja oma niitten takana.. Miro meni kapuloille ja haisteli niitä (ja maata siinä eessä) totesi ettei ole ja tuli takasi minun tykö.. ?!? No just.. uus lähtetys ja nyt bongasi oman väärien takkaa.. Sitten sama uuesti. Vääriä vähän levitethiin ja oma taakse. Ei ongelmaa ja oikein hieno palatus sivulle. Sitten vielä yks ympyrästä ja seki ok.. huh.. Mutta ens kerrala asiat saattaa olla taas toisin..

Pikkupatkiä seuraamista, ne ihan ok..

Luoksetulot ihan super huonot.. Yritin pitemmältä matkalta niin että näytän seis-merkin käelä ja mies nakkaa nakin Miron taakse, mutta eipä vain pysähtyny vaikka lyhyeltä matkalta stoppaa nätisti.. Ääähh, en milhään jaksas tätä reenata ko se on niin huono ja nuita mitkä Miro jo ossaa, on paljon mukavampi tehä! :D Mutta ihan tosissaan täytys ottaa tämä työn alle viilattavaksi ja alottaa ihan alusta..

 

Sitten agia.. Hyppyjä otin kahen sarjassa ja ai että ko joku oli touhussa! :) Lähti jopa niin, että jäin taakse ja Miro hyppäs molemmat, eli kait takkaa ohjausta virallisesti?!? Ei ole oikein nuo termit hallussa! :D Sitten estheen kiertoa ja sieltä hyppy.. se ok.

Rengasta otima kans miehen avustuksela.. kovasti se haluais mennä siitä sivusta, varsinki silloin jos menhään "yhtämatkaa".. Mutta kertaakhaan ei päässy karkaahmaan väärästä raosta.. :) Hyvä treeni ja innokas koira.

Lopuksi putkea vaikka millä mutkala. Nyt näky Miron herhneet kohahneen päässä putken osalta ja taitaa tulla putkihullu tuostaki.. :) Kerran oli mennä ohi, mutta sitten monta vauhikasta putkea.. Tästä on hyvä jatkaa..

Kontaktia otima A-estheelä ko Miro sinne niin kovasti himoitsi.. A:n laskukontaktin juuhreen namialusta ja mies hihnanpäässä kiini vauhtia jarruttamassa, hyvin stoppas ja istu kontaktille.. Miro tykkää näistä "hurjista" kiipeämis-estheistä.. :D