Miro pääsi turkistansa eilen..taas.. :D Taitaa olla jo kolmas vai neljäs kerta tälle kesäle.. :D Mutta työmiehelä pittää olla työmiehen tukka! 7-terälä vetäsin vastakarhvaan ja on kiva pittuus, ei ihan nali, mutta ei liian pitkäkhään.. Jalat 10-terälä ja hyvä tuli.. :) Alle kuvia Mirosta uuessa frisyyrissä ja upouusien motivointipatukoitten kans, jotka allekirjottanu on omín pikku kätösin punonu.. :D Passelia ja rentouttavvaa pikkunäpräystä illala ko poika nukkuu.. ;) (vaikka voishan sitä vaikka siivotakki.. :P)


Tässä kuvassa vanha tukka (ja uus hieno agi-panta.. ;)) Ei se tukka niin pitkä vielä ollu ko heinäkuun alussa on ajettu milliseksi kymppiterälä.. :)

Eilen oli kimppatokoa, tosin meitä oli vain kaks koirakkoa, mutta se belgi-tyttö on Miron mielestä niiiiin ihana, että siinäki riitti haastetta.. ;)

Ruutua (3mx3m) otin toista ootellessa ja ekala kerrala mulla oli jääny vahingossa joku roska ruudun etheen ja Miro bongas sen ja meni häsläykseksi.. sitten uus lähetys ja suohraan maahan ilman seis-käskyä ja oli ruudussa sisälä, joski vähän reunassa.. Palkka purkista ja leikit.. Toinen samanmoinen perhään ja seki ihan ok.. sais vain olla keskempänä..

Paikallaolo hieno, samoin "kehhäänmeno" ja sieltä poistuminen belgin perässä vaikka paikallaolon jälkheen nytkähti neitosen suunthaan, mutta pysy kuiten ko murahin.. (Kevhäälä reeneissä karkas useamman kerran paikkamakkuun jälkheen tämän samasen neitosen luo..)

Seuraamista namit käessä..ihan ok, itte treenasin askelsiitymisiä oikealle ja etenki vasemmalle semmosiksi, ettei lähtis kokheessa pistheitä.. Nämäki on niitä juttuja mitä ei huomaa itte mutta vierestäkattoja onneksi ossaa huomauttaa!! :) Tosi hyvä!

Tunnarissa Miro taas kämmäs ensmäisen.. Haisteli huolimattomasti ja toi väärän.. Läheti uuesti ja toi oikean.. sitten vielä uus satsi ja toi oikean.. Lissää vain treeniä häiriössä..selvästikki ei malta kunnola jos ympärillä tapahtuu..
Toissaalta maanantaina ko otin tunnarin kentälä kisamaisesti niin ei mithään ongelmaa vaikka sielä oli lauma tokon jatkoryhmäläisiä.. hitsiläinen..

Sitten jääviä liikheitä vierekkäin ja yhtäaikaa toisen kans. Koirila väliä muutama metri ja liikheelelähtö yhtäaikaa ja samhaan suunthaan josta istu, maahan ja seiso jätöt.. kaikki hienosti,vaikka ei olla ennen tämmöstä reeniä tehtykhään! Jes! Ylpeä olen koirastani, vaikka belgi-ihanuus teki omia jääviä yhtäaikaa vieressä, niin hienosti kuunteli minua.. :)

Tänhään tehin sisälä pikkuruutua ja naksuttelin metalliesihneesseen koskemisesta ja nostamisesta.. Selvästi alko jo koskehmaan innokkaammin, vaikka aina on noutanu metallin, niin selvästi on vähän ällö ja pallauttaa ravila.. josko tämä harjotus tekis metallista, ja samala sen noudosta ihanemman.. :)