Tänhään ja eilen harjotelthiin TOKOa ensmäistä kertaa kunnola viimisen kokheen jälkheen. Molempina päivinä otin paikalaoloa niin että olin piilossa. Tänhään otin 4 min paikalaolon ja eilen se oli vähän lyhempi. Sen kummempaa, ko vain ohi ajava liikenne, oli häiriönä. Häätys kyllä saaha kunnon häiriöpaikallaolo ennen ens viikon koetta.. Molemmat paikallaolot meni kyllä tosi hyvin, vaikka aika harvoin olen ottanu nuin pitkää aikaa..

Myös noutoa olen alkanu hartjottelheen ja se menneeki ihan kivasti. Miro tuo kapulan suohraan sivule. Tänhään oli jotaki ihmeellisiä puolittaisia tuonteja, perusaseto ei näyttäny lähelekhään siltä miltä pitäs, mutta viiminen mikä tehtiin sen jälkheen ko olthiin tehty jotaki muuta, meni ihan naphiin.

Liikheestä seisominen oli eilen vähän hakusessa pitkän tauon jälkheen, mutta parin toiston jälkheen muisti palaiki Mirole pätkittäin, eikä tänhään ollu minkhäänlaista ongelmaa. Liikheestä maahanmeno suju kans ihan kivasti, mitä nyt maahanmeno ylheensä on kovin epämiellyttävvää sohjokelilä. Nykyhhään reenaan näitä jättöliikheitä avoimen luokan kaavan mukhaan, eli "palaa koiraan taa, palaa koiran luo" systeemillä, eikä Miro liiku vaikka käynki mutkan sen takana.

Seuraaminen on nyt ihan ok.. Tänhään ja eilen harjotelthiin lähinnä suoria pätkiä ja käännöksiä ilman perusasentoa just tuon sohjon takia. Istuminen ei ole mukavaa.. :) Kontakti on aikasta kivvaa, joskin ei kovin pitkäkestosta. Jonku verran oli havaittavissa pientä edistämistä, johtuen luultavasti suuresta innosta tehä jotaki pitkästä aikaa.. :)

Kaukokäskyt on ainoat mitä olhaan tässä taukoaikana harjoteltu näin sisätiloissa ja eilen tein niitä myös ulkona. Istu-maahan-istu on kohtuullinen, paitsi jo Miro on yltiöinnokas, siirtyy se taaksepäin istu->maahan kohassa.. Istumasta seisohmaan nouseminen on muuten vain ehkä vaikein ossuus silloin ko tehhään kaikkia liikheitä sekasi..

Luoksetulo on nyt vauhikas ja liukhaala kelilä se tuottaa jonku verran vaikeuksia, ko vauhti ei pysähykhään samala laila ko normaalilla kelilä.. Perusasentoki on aikasta hyvä, paitsi tänhään tuon sohjon takia.. (koirassahan ei koskhaan ole vikkaa.. :))

Tämmöstä siis tällä kertaa.. Viikon päästä lauantaina on seuraavat kokheet ja tänhään ilmotin Miron sitten sinne Kemijärvele 9.2. kokheesseen.. Elikkä nyt tullee mukavasti kolme koetta kahen víikon välein.. :)