Perjantain epäonnisesta reenistä kenties viisastunheena otethiin ihan perus irtorullareeniä maanantaina ja tänhään..

Maanantaina reeni veny vähän vahingossa laajemmaksi mitä oli tarkotus. Uhreiksi sain työkaverin kaks ala-asteikästä lasta ja heidän yhden kaverin. Kahdelle annoin irtorullan ja yhen oli tarkotus mennä kahesti piihloon. Yks uhreita veti päänsä yli noin 1mx1m teddykankhaan, jotta saathiin kasvot piihloon ja tämän ilmasu kiintorullala.
Ensmäisenä Miro löysi irtorullallisen ja sen ilmasu meniki naphiin. Rullan tuonnista suuret herkut ja kehut ja uhrin lähetys uutheen piihloon ilman irtorullaa.
Toisena löyty harmaasseen teddyyn naamioitunut uhri, joka nousi yllättäen seisohmaan ko Miro tuli viehreen, ja sitähän se Miro tietenki säikähti, että mikäs tättiäinen se tuo on ja siksi loikka taakse haukuin säestettynä.. Hihkaisin uhrille että "kyykkyyn äläkä liiku" ja otin askehleen-kaks uhria kohti, mistä Miro rohkeentu, haisteli ja nosti kiintorullansa ja taas ilmasusta ylenpalttiset herkut ja kehut.
Kolmas uhri irtorullalla varustettuna meni jälleen nappiin. Ei ongelmia.
Mutta sitten Miro löysi, ensimäiseksi löytyhneen ja uuesti piiloutuhneen mutta jäi kummallisesti sinne kökkimään ojan pohjalle. Huusin sitten uhrille että "ethän antanu nameja?" johon uhri "en, mutta kun minulla ei ole nyt sitä juttua" (elikkä rullaa).. Noh, pyysin sitten tulemaan Miron kans minun luo, kun en nähny mitä ojan pohjala tapahtu ja otin Miron paikalamakkuusseen ja piilotin tämän uhrin sekä teddyhirviön uuesthhan.. Tässä vaihheessa reeni venähti vahingossa liian pitkäksi, vaikka ajallisesti koko homma ei varhmaankhaan kestäny kymmentä minuuttia kauempaa.

Nyt uhri  sai kaipaamansa irtorullan (hyvä niin) ja teddyuhri ei (olis pitäny antaa). Irtorullallisesta täyen kympin suoritus, mutta teddyuhria Miro ei ilmassu. Ei kylläkhään pelännykhään, mutta toljotti vain minua uhrin vieressä seisten (ihan niinko perjantainki reeneissä teki kahesti) ja jatko sitten matkaa.. En tiä että aatteliko, "että miehän olen löytäny tämän jo kerran, mitä sitä toistamisseen ilmasseen, varsinko emäntä seisoo kymmennen metrin päässä".. No joo.. Kävin sitten nakkaamassa irtorullan teddyuhrin jalkoihin ja Miro uuesti töihin.. Nyt ilmasi hyvin irtorullala.. Hitsi minua ko en malttanut lopettaa kolmen jälheen, mutta aattelin, että saisin helpot ilmasureenit, jossa uhrit helposti löyettävissä, mutta ilmasu tärkeintä eikä haittaa jos uhreja enemmän.. Ja siinä viahheessa ko teddyhirviö nousi seissoon ja säikhäytti Miron, aattelin, että tuo täytyy ottaa uusiksi, ettei jää kammoa.. Alunperin takotuksena oli ottaa 4 uhria, 2 irto- ja 2 kiintorullala..
Noh, tehty mikä tehty.

Lopuksi epäonnistuhneitten reenien perhään ajattelin ottaa ihan ns "tomppeli"treeniä, eli yks lapsista neljän irtorullan kans vähän matkan päähän näkösälle istuhmaan ja Mirole kiintorulla kauhlaan, ei muita vaatheita. Sitten Miro nouthaan irtorullat yks kerrahlaan, ja niistä palkkaus (ihan niinko tehtiin ihan alussa, ilmasua vasta opetellessa). Viimisellä kiekala toi kiintorullan kaulastansa ja siihen lopetus. Tämänki harjotuksen Miro teki ihan intopiukassa, vaikka aattelin, että nyt taitaa jo Miroltaki katketa pinna, muttei onneksi.

Tämän päivän reeni:

Edelliskerrasta viisastunheena, suunnittelin reenin paremmin ja nyt uhreina kolme aikusta ja ennenki uhreina olheita. Niin sai appivanhemmat ja aviomieheni tuntea ittensä tarpheellisiksi. :)

Kaikile irtorullat ja purkit mukhaan. Ensmäisenä löyty anoppi, jonka olin peitelly istuhmaan pressun alle, vain irtorulla näkyvillä. Ei ongelmia ilmasussa ja taas kehut ja namit rullan tuonnista. Sitten löyty mies halkopinon juurelta, matalan pressukatoksen alta. Taas sama juttu, ei ongelmia ja isot kehut.
Appiukko oliki sitten piiloutunu pihassa olehvaan vanhan tyhjänä olevan asuintalon vinthiin. Ulko-ovi oli jätetty auki, mutta väliovi oli kiini. Miro hoksas helposti, että nyt on ukko sisälä, ei muuta ko sinne.. Ootti minut aukasseen väloven ja painu sitten suoriksi vinthiin. Mie kerkesin rappusten puolivälhiin, ko Miro jo tuliki irtorullan kans vasthaan. hyvä hyvä. :)
Kiintorulla oli koko ajan kaulassa, mutta en uskaltanu ottaa yhtään ilmasua sillä.. Mutta en tiä oliko näistä "elvytysreeneistä" mithään hyötyä lauantaita silmälä pitäen, mutta ei se auta ko toivoa.. Olis se niin mukava, jos ees toinen kokheista menis lauantaina läpi, mutta jos ei, niin sitten saathiinpa hyvät reenit ja yritethään ens vuona uuesti! :)