Ihania ilmoja on viikonloppuna tääläki ollu ja voi kuinka Miro on nauttinu uimisesta! Sunnuntaina laitoin Mirole Frontline punkkilääkheen ja on siksi pitäny olla kaks päivää uimatta, mutta tänhään taas menhään ranthaan.. :)

Tokoa ei juuri olla reenattu.. Ihan muutamia kertoja jotaki pientä olhaan otettu.. Tässä taannoin otin semmosen toko-rutistuksen, että näky Miron tekemisen tason selvästi laskevan, joten nyt vähän laiskotelhaan.. :) Seuraamisen aijon ottaa nyt työn alle, jotta siihen saisin enemmän intoa ja tarkkuutta.. Juostessa ja hithaassa vauhissa seuraaminen on hienoa, mutta tylsä normivauhin seuraaminen on miron mielestä ihan pöljää.. Lujan vauhin seuraamista testasin niinki, että kiihytin vauhtia nii, että juoksin niin lujjaa ko pääsin (ei siis kovin lujjaa :D) ja paikka ja kontakti oli mahtavat!! Noh..täytyy keksiä tapa millä innostais Miroa..
Tunnari on ihanalla mallila.. Miro tuo aina (*kop-kop*) oman, ja _todella_ harvoin ees koskeeväähriin..
Ruutu aiheuttaa taas päänvaivaa.. Tosihnaan mennee ihan ok mutta joskus Miro tekkee ihan mitä sattuu.. Mutta ei siitä sen enempää..

Viikko sitten päästhiin pitkästä aikaa methään.. Otin Mirole kahen uhrin haun ja sitten pienen tauon jälkheen lyhyen, kahen kulman, melkein tunnin vanhan jäljen ..
Haussa ensmäisen ilmasi hienosti, vaikka ei meinannu minua ilmastessaan löytää (piti hihkasta että "täällä"), mutta toinen.. Nosti rullan ja sitten jäiki syöhmään heinää?!? siis häh.. Lopulta kuitenki ilmasi hienosti.. Tässä taannoin luin Elmon sivulta tuosta koiran tukemisesta ja aattelin, että josko meilä olis se ongelmana.. Koska minusta tuntuu, että toisela uhrila ollessa minun rintamasuunta oli mihin sattu ja olisko Miro kokenu siitä epävarmuutta.. hmmm.. tätä täytyy pohtia ja testata..sikäli mikäli päästhään taas joskus reenaahmaan.. 

Jälki meni aivan saihraan hienosti vaikka edellisestä ihmisjäljestä on varhmaan puoltoista vuotta aikaa.. Miro nosti jäljen hyvin ja meni sen tarkasti.. Maasto oli tosi hankalaa, risukkoista ja vetisiä ojia paljon.. mulla oli täys työ pysyä perässä.. Huh.. Mutta Miro tykkäs ihan sikana! :) Enemmän tätä.. Ens viikonloppuna taijan vettää verijäljen..

Kotona Mirola on uusia tehtäviä.. Tärkeinpänä on meän perhheen hovinarrin virka.. :) Meän puolivuotias poika saa parhhaat naurun Miron hassutteluita kattoessa.. Tästä mulla on pari hauskaa videopätkääki, saa nähä jos jossaki vaihheessa saisin laattua ne nähtäväksi.. ;)
Sitten Miro "opetti" tuon pojan ryömihmään.. :) Miro oli tarpheeksi ihana kohe minkä veti puohleensa ja kappas, jätkä lähti liikheele! :D

Lophuun kuvia, tottakai! :)

1244017720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Pötkötelhään.. :)

1244017611_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nuuuuuh.. Jos nyt kerranki laittas omanki pärstän tänne.. :D

1244017688_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Hra pilkkukieli.. Herättää aina huvitusta kanssaihmisissä.. :P Pilkut muuten kasvaa koko ajan isommaksi ja isommaksi.. Puolivuotihhaala (kuva alla) Mirola oli vain yks pikkiriikkinen pilkku tuolla iiiison pilkun kohala.. sitten siinä oli kolme pientä ja nyt ne on sullautuhneet yhteen.. Ehkä kymmenvuotihhaala Mirola on kokohnaan musta kieli.. :)

1244022120_img-d41d8cd98f00b204e9800998e